Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekintenek az emberek furcsán az olyan fiúkra, akik még októberben is rövidnadrágban járnak?
Figyelt kérdés
Akinek SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjai vannak, miért nem mutogathatná?2011. szept. 18. 18:19
1/14 anonim válasza:
:D Nekem volt osztálytársam, aki télen is abban járt, gondoltam meg van rá az oka, szóval nem különösebben érdekelt.
2/14 anonim válasza:
"Akinek SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjai vannak, miért nem mutogathatná?"
Mert b*zis.
3/14 anonim válasza:
A lányok miért nem járnak szoknyában?
4/14 anonim válasza:
Nálunk a lányok már 1 hete hosszúnadrágban járnak iskolába,pedig még nappal mindig van 25-27 fok,csak reggel van egy kicsit hideg 10-15fok.Én csak akkor fogom átváltani hosszúra a rövidet ha már 7-8fok alatt lesz a hőmérséklet.
5/14 anonim válasza:
A fénymásoló srác is rövidnadrágban jár még kissé hidegebb időben is a sulimban.
6/14 anonim válasza:
Járj amiben akarsz és sz@rd le mit gondolnak rólad!
7/14 anonim válasza:
hát ha egy fiú magáról vagy egy másikról azt gondolja, hogy SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjai vannak, az tuti buzeráns..
8/14 anonim válasza:
nekem mindig azok a jobbágyok jutnak eszembe akik még ősszel is rövidnadrágban és pólóban járnak, csak hogy mindenki megkérdezze tőlük "nem fázol?" mire ők azt mondhassák, hogy "én nem"...
9/14 anonim válasza:
basszus EGO az van meg bu*zi-is vagy :| iet irni hogy "SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjai vannak" monddcsak akik rád tekintenek szerintem azok Fiuk...és melegek mint Te azért nézik a Te "SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjaidat" mert segbe raknának :||
10/14 napietus válasza:
a jólöltözöttség legalapabb alapja, hogy az időjárásnak és az évszaknak megfelelően öltözködünk. tehát októberben nem hordunk rövidnadrágot, de pl. fehér cipőt sem (ez nőkre vonatkozik). aki nem így jár el, az bizony rosszul öltözött, bármilyen szépnek is gondolja a saját lábait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!