Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tekintenek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintenek az emberek furcsán az olyan fiúkra, akik még októberben is rövidnadrágban járnak?

Figyelt kérdés
Akinek SZÉP, FORMÁS, SZEXI combjai vannak, miért nem mutogathatná?
2011. szept. 18. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert hideg van?
2011. okt. 7. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki 10 fokban ugyan abban jár mint 35-ben, az hülye, és az emberek csak megnézik, hogy: "Ezt a marhát, teszi itt az agyát, jövő héten meg már az orvosnál fog ülni."
2011. okt. 7. 23:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a kerdessel most eszembe juttattad "Temperatureman"-t!:D

Foiskolas eveim alatt lattuk ot parszor a csoporttarsaimmal a foiskolan es annak kornyeken. Amikor mar mindenki mas reges regen puloverben es kabatban jart, o meg akkor is csak egy szal poloban es rovidnadragban kozlekedett... sosem lattuk tarsasagban, sosem lattuk es hallottuk ot beszelni senkivel... mindig egyedul, maganyosan rotta a foiskolahoz vezeto utakat, az arcan valami megmagyarazhatatlan es kulonos elszantsaggal es rendithetetlenseggel!

Ezert is neveztuk el ot a titokzatos "Temperatureman"-nek, aki valoszinuleg immunis a homersekletvaltozasra es most nagyon kivancsi lettem, hogy meg mindig koztunk jar-e ez a kiismerhetetlen figura...

Evek ota nem lattam... vajon azota sem erezte ugy egyszer sem, hogy fazna?!

2011. okt. 8. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen mindegy?Engem aztán nem zavar,van ennél nagyobb gondom is,
2011. okt. 8. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!