Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért tekintenek ellensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tekintenek ellenségként a prostikra?

Figyelt kérdés
Nem tetszik nekik, hogy megmaradt még az a réteg (hál'istennek) a férfiak körében, akik nem "esedeznek", nem válnak "papuccsá" előttük? Piszkálja a csőrüket, hogy egy értelmes férfi nem "esedezik" nekik - akár hónapokig - csak azért, hogy végre összejöjjön a párkapcsolat? Vagy ha a kedves barátnőnek sosincs kedve szexelni, és a pasi úgy van vele, hogy ő bizony nem csinál magából bohócot, ezért inkább elmegy prostihoz?
2011. jún. 14. 15:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Ok, köszönöm a megértést abban az ügyben! :)

A másikban viszont:

Amint írtad, te is válogathattál! Én ezt soha nem tehetem meg és más srácok sem. Komolyan, néha olyan jó lenne, ha belebújhatnátok a bőrünkbe, biztos, hogy sok dolgot átértékelnétek.

2011. jún. 14. 22:29
 22/39 anonim ***** válasza:
26%

Egy válaszolói mondat megfogott.

"Azért jár prostihoz a hapsi, mert nem kell senkinek."

Az én verzióm: Azért jár prostihoz a hapsi, mert nem kell neki senki, aki az életét nap mint nap megkeseríti! Éli vidáman az életét egy nyavalygó kolonc nélkül, akinek soha semmi nem jó (ráadásul lehet, hogy a szexet is csapnivaló szinten űzi). Az ilyen alantas, mocskos, állatias, elitélendő és megvetni való igényeit néha kielégíti ilyen módon, és megy tovább. Talán ezért haragszanak az ún. tisztességes nők a prostikra. Mert ilyen könnyű megoldást nyújtanak, ami nekik nem adatik meg út szélén álló, vagy akármilyen könnyen szerezhető formában. Bocsánat!

34 F

2011. jún. 14. 22:50
 23/39 A kérdező kommentje:

Így van. Arra nem is gondol a sok okostojás, hogy azért is járhat egy férfi prostihoz, mert nem akar magának barátnőt. Mert látom, hogy nyomják itt sokan eszetlenül a "Nem csodálom, hogy csak pénzért kapsz nőt magadnak, ingyen senki se vállal be.", "

Látszik, hogy még életedben nem volt normális párkapcsolatod" dumákat. Azok akik meg annyira kapcsolatfüggők, hogy nekik mindenképpen barátnő / feleség kell, nézzék meg hol lesznek pár év múlva, és hogy mit produkál az a most még oly isteni barátnő.

2011. jún. 15. 14:35
 24/39 Smartguy86 ***** válasza:
Hallod ha te eszközként értékeled a "barátnőd" akivel csak k*rni jó, de ha valami problémát együtt kel megoldani az már nem jó... hát az csak téged minősít. Lehet, most még úgy érzed, hogy nagyon jó ez a k*rvázósdi, de aztán majd egyszer csak egyedül maradsz, a szüleid sem élnek örökké. És 40 évesen már feszenghetsz, mint f@sz a gatyában, hogy találj egy nőt, aki egyedülálló és hajlandó veled lenni... gyereked persze nem lesz, meghalsz és utána senki nem fog emlékezni rá, hogy léteztél. De a halálos ágyadon elmondhatod majd, mikor magányosan fekszel a kórházi szobában, hogy fiatalon de jókat is k*rtál Adrybabyvel meg Marcsival...
2011. jún. 16. 09:12
 25/39 anonim ***** válasza:
9%

Igen, folyton jönnek az "miért eszközként kezeled a nőket", meg "érzéketlen emberi roncs vagy" hozzászólások. DE! Abba egyik sem gondol bele, hogy miért lett ilyen a felfogásod! Hogy hányan b.sztak át, amitől esetleg elment a kedved a női nemtől, csak biológiai igény kielégítése végett használod az ilyen mintapéldányokat.

Ahogy írtad, meg kell nézni, hogy pár év múlva mivé válik az a tündibündi cicamica.

Erre jönnek majd a hozzászólások, hogy "mert te tökéletes vagy, te tapló szar?". Nem, nem vagyok tökéletes. De én nem is tettem olyat, hogy annak ellenére, hogy a párom a családjának él, saját hobbiját, barátait, szüleit, mindenét feladva, cserébe szó nélkül lelépek, magammal viszem a közös újszülött gyermekünket, mert máshol kényelmesebb élet vár. Nem jobb, csak kényelmesebb! Hát köszönöm, többet ilyenből nem kérek!!! Óóóó, persze, ne általánosítsak. De, általánosítok. Legyen már meg ez a jogom, hogy kiábránduljak belőletek, tökéletes NŐK!

2011. jún. 16. 10:16
 26/39 napietus ***** válasza:

nekem ilyen "savanyújózsi" ahogy drága anyósom mondat, nem is kéne.

meghagylak Titeket a prostiknak. a striciknek is van családjuk, gyerekek, papa, mama, azoknak is enni kell :)

2011. jún. 16. 10:26
 27/39 napietus ***** válasza:
*mondta
2011. jún. 16. 10:27
 28/39 anonim ***** válasza:
Napietus, te is átélnél egy ilyet, már közel sem lennél ennyire magabiztos! Kívülről könnyű ítélkezni, belülről már kicsit másabb a helyzet.
2011. jún. 16. 11:37
 29/39 Smartguy86 ***** válasza:
93%

10:16 - Nektek mindig igazatok lesz, ugye? Mindegy, ki mit mond, melyik nő mit csinál, melyik férfi hogyan győzköd, a lényeg, hogy neked igazad legyen... Na ezért nem akar veletek senki együtt lenni huzamosabb ideig. Egy kurv@ kibír téged, amíg megdugod, aztán még fizetsz is neki, de egy magára valamit is adó nő egy ilyen tahót nem tűrne meg maga mellett... De neked azért legyen csak igazad. Mindent magyarázz meg, ami eddig veled történt - mind a mocsok nők hibája, nyilvánvaló! Te meg csak végig áldozat voltál. Mindjárt megszakad a szívem...

Azért ha valakit mindenki csak "átbaszni" tud, annak már el kéne gondolkoznia, hogy vajon nem-e ő a hibás az egészben... De persze te sosem lehetsz hibás, te mindent megmagyarázol, még azt is, hogy miért vagy tahó. Így nehéz normális párkapcsolatot kiépíteni. Persze a kurv@ az nem beszélget veled, nem mondja hogy tahó vagy, mert akkor nem fizetnél neki. De te hidd csak el nekik, hogy így vagy tökéletes, hogy semmi más nem érdekel az életben, csak a b@szás...

2011. jún. 16. 11:39
 30/39 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

Ja 25/F, csak hogy ne hidd, hogy én is egy "mocsok nő" vagyok...

2011. jún. 16. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!