Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?
Miért nem veszed meg magadnak az egyik kis prostit?
Biztos lenne olyan lány, aki járna veled fele ennyiért is. Vannak olyan nők, akik pénzért vannak együtt a párjukkal.
Szerintem te nem tiszteled a nőket,mint sok pasi, csak az árut látod bennük. Egy igazi férfi nem szexel prostival sem és érzelem nélkül sem.
de ha már ennyire oda vagy, elárulom, hogy ha te azt akarod hogy egy nő "mindent" megcsináljon, azért fizetned kell. De vannak nők, akik mindenre kaphatóak kevesebb pénzért is. Nekem nem kellenél ilyen múlttal.
Ha később esetleg családot akarsz, szerezd be magadnak az egyik exluxusprostit. Örülni fog neked.
Érdekes, hogy egyesek már az ártatlan szerelmes lányban is az olcsó prostit látják...ez azért eléggé sértő:P
Miközben a pasik a qrvák.
De jó neked! Én csak arra tudok gondolni, hogy megint egy gazdagabb ember, aki a wc-n húzza le a sok sok pénzt :(
Mivel állatszerető ember vagyok, nyomon követem a menhelyek és állatvédők sorsát.
Ha tudnád hány állat életét mentenéd meg ezzel a pénzmennyiséggel! :(
Egyébként szerintem is "beteg" vagy, ez már erősen túlzás.
Szerintem az a gáz hogy csak kétszer mész el ennyi pénzért!
Voltam már Én is prostival(még utszélivel is),Nos 50-et talán kelemen annáért fizetnék ki vagy valami hírességért!
De tényleg az életben is csomó nő van akit fillérekért ágyba lehet vinni!!!Kimész az utcára és szólíthatod le őket vagy regizzél egy társkereső oldalra...
Én a helyedben olcsóbb lányokat fizetnék ,mert ugyanúgy megfelel a többi is az űrítésre!Tapasztalat gyűjtésre meg nem biztos hogy ez a legjobb megoldás!
Írtad hogy barátnő feelinget kapsz meg ilyenek....Szerintem megéri félretennni egy kis ideig a lóvét venni belőle egy sportkocsit és azzal már egyből találsz magadnak szép lányokat(akik nem önmagadért szeretnek),
Miért itt keresed az olcsóbb megoldást???
Miért nagy az arcod arra hogy te mínőségi szolgáltatást vársz a pénzedért ,mikor Én pénz nélkül is megkapom a tökéletes mínőséget és tudom smacizás közben hogy nem szívta ki másból a cuccot.
Én azt javaslom ne menj orvoshoz!
Az a baj hogy előbb utóbb megszokod hogy mit nyújtanak neked a prostik(a pénzedért)és azt fogod keresni a leendő barátnődben is.
Márpedig ritkán teszik meg a hétköznapi átlagos lányok amit a prostik.
Szerintem menj el egy útszélihez és szedjél össze valami betegséget....
Tudom hogy egy kicsit drasztikus megoldás de akkor egy darabig nem jársz sehova.
Szerintem ezen nem tud segíteni egy pszichológus. Ez életmód, te ezt választottad, ha egész éltében prostizni akarsz prostizz. Sok öreget látunk a tévében, aki így élt, van akinek ennyi a boldogság. Lévén h itt mindenki idegenül válaszol neked, nem hiszem h bárki is itt ezt a szívén viselné. A családod már annál inkább.
Nem bántásból írtam ezeket, ha ezt választottad, ezt választottad, ez nem betegség, ez egy döntés. Bármikor lehet változtatni rajta nem kell itt sajnálkozni h ,,de én beteg vagyok". Nem vagy beteg. Nem helyes az életmódod.
És kitérve, azt írod h vannak ott lányok akikkel már barátok vagytok v mi. Ha ilyen jóba lennétek már rég nem pénzért feküdnének le veled. Beképzelhetsz akármit, ők a pénzért mennek, nem azért, mert jaj de jó veled. Ez van, ez a munkájuk ezt kár tagadni. Az élvezetekben pedig egy társ sokkal többet tud nyújtani, a fortélyokat bárki megtanulhatja.
Őszintén kívánom, hogy sikerüljön változtatnod.
A betegségekért nem kell útszélihez elmenni!!!
Szedtem már én is össze minden nyavaját csajoktól pedig őket sem a szemétégető mellől hoztam...
Abban igazad van hogy a korodbéli lányok nemértenék meg hogy reggeltől estig bent vagy és dolgozol...Ha azzal van a bajod hogy sokat dolgozol akkor keress másik melóhelyet vagy fogd visszább magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!