Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:59
Az általad említett kategóriát már én is próbáltam, de sok csalódás ért: lepukkant kecó, kamu képek, a csaj be volt tépve, vagy részeg volt, esetleg két értelmes szót nem tudtam vele váltani.... Ezeken a lányokon,akikhez én járok, nem érezhető, hogy mivel foglalkoznak, soknak már diplomája is van, és az együttlét nem csak egy rutinszerű vmi, hanem tényleg azt az érzést nyújtja, mintha a barátnőmmel lennék... És ez még akkor is megér ennyi pénzt, ha mindez színjáték...
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-05 16:3-----------------------------ugyan azt tom mondani amit ő csak szerintem pappera vagy gombuszra:)))))) esetenként meszkára da a legjobb csak igen ritka 2-CB--re:)))))))
csak engem zavar hogy mindenki ide jön pattogni, hogy mire kéne inkább a pénzt költeni? jajj adakozzon, meg mittudomén... basszus magának kereste meg a pénzt, arra költi amire akarja. azzal nem lenne bajotok ha autót venne? mert tudna busszal is járni és akkor is tudna adakozni.. na mindegy
amúgy tényleg nem értem, miért írjátok hogy egy barátnő százezrekbe kerül. szerintem bőven elég az, ha a pasi néha fizeti a mozit (de nem mindig) meg szülinapra vesz egy kisebb ajándékot... de nyilván ti ilyen full extrás plasztikázott plázapi.csákra gondoltok barátnő címszó alatt... de az meg teljesen más kategória.. na mindegy
amúgy engem nem zavarna ha a barátom járt volna k.urvákhoz előttem ha nincs baja... és remélem találsz megoldást a helyzetedre ha ez zavar :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!