Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy hetente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy hetente több mint 100. 000 ft-ot költök prostikra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok, és van egy függőségem: prostikhoz járok. Általában elég sokszor űzöm ezt a tevékenységet, és nem is alsó kategóriás csajokhoz járok, ezért az egész dolog nem kevés pénzemet viszi el. A napokban utánagondolta, hogy mennyit pénz ment el az utóbbi időszakban ilyesmire, és hát kicsit meglepődtem: ha visszafognám magam simán lehetne már egy autóm, vagy akár lakásom is. Nektek mi a véleményetek erről ?
2011. júl. 5. 16:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
Bocs az arrogáns hangnemért csak tudod én a negyed fizetésedért Én szakmunkát végzek és még be sem vagyok jelentve!Én ebből élek ebből spórolok,na jó ez nem a teljes igazság mert sokat túlórázok ha tudok és szoktam vállalni más merre is munkát!Neked meg csak annyi a legnagyobb bajod hogy néha mész lazítani sok pénzért!Jó okés ,Te is megdolgozol a pénzedért,de én meg hitvány fizetésemért még meg is halhatok akkor sem adnak többet,míg Te kényelmesen bankolsz.Így hogy érzed a pénzed értékét???Nem azzal van a baj hogy prostihoz jársz heti kétszer hanem azzal hogy ezt a lóvét jóformán az ablakon dobod ki!!!Én a kéthavi fizetésedből megtudnám teremteni magamnak azokat az életkörülményeket hogy ne kelljen ócska cégeknél dolgoznom,és ha kell egy egész családot eltarthassak,több nem is kellene(nem úgy mint a zsidó főnökeimnek).
2011. júl. 9. 21:59
 92/113 anonim ***** válasza:
Igaz az Ersténél bakolsz?
2011. júl. 9. 22:09
 93/113 szamo77d ***** válasza:

De még milyen gáz! Fogalmad sincs, hogy miről maradsz le!

Nem mondom meg! Gondolkodj rajta!

2011. júl. 10. 07:28
 94/113 anonim ***** válasza:
A pénzem 90 százalékát italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam!!! :)
2011. júl. 10. 09:13
 95/113 A kérdező kommentje:
szamo77: fogalmazd meg légyszives, Lehet segítenél vele...
2011. júl. 10. 09:50
 96/113 anonim ***** válasza:

Bakker!

Ilyen jó idő van és panaszkodsz ,hogy éjjel nappal melózol ,ja hétvége van és Te meg a gép elött ülsz ahelyett hogy elmennél horgászni vagy haverokkal strandolni vagy akárhová...

2011. júl. 10. 11:01
 97/113 A kérdező kommentje:
Jaja, egész nap a gép előtt rohadok... Vhogy nincs most meg a kedv a strandoláshoz. De ilyen időben még gépezni sem rossz, ha a szabadban tudod csinálni.
2011. júl. 10. 13:11
 98/113 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 66%-os.

Meglepődtem a kérdező hozzám szóló válaszán, meg hogy mások is engem helyeseltek. Leginkább letolásokra, okoskodásokra számítottam, ezért nem is nagyon akartam elolvasni a válaszokat.

Kommentem megírásához nem kell egyetemi diploma, csak egy kis ész, de inkább élethelyzetek.

Szakdolgozatom témája romák oktatáspolitikai helyzete volt, ehhez pedig terepgyakorlatokra mentem csoporttársakkal falvakba, és a saját szememmel láttam, hogy milyen élet folyik a hátrányosan megkülönböztetett roma családokban. A bejárati ajtón ökölnyi lyuk, üveg nincs benne, csak egy szakadt koszos neylon fólia.

A fal átázva, penészes az egész, az étkezőasztal környéke tele van legyekkel, télére tűzifa nincs, kidobott, elhasznált, összeaprított régi irodai bútordarabokkal fűtenek, a faluban munka nincs, és mégúgy sincs meg az ehhez szükséges szakmai kvalifikáció, a tanulmányokra meg szintén nincs pénz, így kilábalás sem. Ezeknek az embereknek havi 28 ezer forintból gyereket kell etetni, villanyszámlát, gázt fizetni. A gyerekek leginkább az iskolában kapnak enni, az az egyetlen főtétel, amihez hozzájutnak. Te egyetlen egy 50 ezer forintból több mint 50x ehetnél egy laktató kínai menüt, amikor nekik csak vajas kenyér jut. Ha netán van közhasznú munka, ahhoz utazni, enni kell, egész nap nem lehet éhen lenni. A barátnőm apukájának sincs mindig munkája. 50 valahány éves, alkalmi munkákból tartja el a családját, barátnőm vezeti a háztartást, tesója diákmelózik. Nagymamájuk a kis nyugdíjával besegít. Csak azért írom ezt le, hogy lássa a kérdező, hogy azért a pénzért amit kézhez kap, annyiért mások akár a szervüket adják el, hogy a gyereküknek vacsorát adhassanak.

2011. júl. 10. 15:37
 99/113 anonim ***** válasza:

Kedves 66-os!

Kár hogy hiszel abban hogy havi 28ból élnek!!!Meg amit összelopnak meg amit kapnak a gyerekek után....hidd el nem 28 ezerből élnek!!!

2011. júl. 10. 20:17
 100/113 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem 28-ból, de akkor se jobban, mint a nagy átlag.
2011. júl. 10. 22:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!