Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
100%
Én a csinos nők láttán konstalálom hogy megdugnám és megyek tovább. Nem is emlékszem már rá 10p múlva. Vagy hogy kell elképzelni ezt az elemi erővel előtörő, kordában tarthatatlan zaklatási vágyat? Nyilván ha a nővel stíröljük egymást akkor tovább vihetjük az eseményeket. Amúgy megy mindenki a dolgára. Nem égetem magam.
2023. febr. 1. 17:12
 82/89 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem egy 50-es pasas lehetsz, akinek már nem igazán jut semmi.
2023. febr. 1. 19:48
 83/89 anonim ***** válasza:
0%
45os vagyok.Ha a férfiak elmondják ezt nekem amit leírtál kedves kérdező semmit se változtatnék a ruháimon.Igazából,ha felveszem az ilyen fajta ruhákat tudom,hogy a férfiak nézni fognak,de már nem zavar, sőt néha még az ember egojának is jót tud tenni és az önbecsülésének is.50es válaszoló,képzeld nem azért hordunk yoga nacit,hogy eltakarjam magam egy tunikával a férfiak miatt.
2023. febr. 1. 21:23
 84/89 anonim ***** válasza:
84%
Hmm 🤔 Attol meg hogy egy bolt, a kirakatba is tesz arut nem jogosit fel arra h elvedd.. Vagy a zsarunak is aztmondod, hogy de hat provokaltak. Ha ki van rakva, hogy birnam mar ki? Minek rakja ki akkor? Ez kulonbdozteti meg az embert az osztonlenyektol.. Illetve lathatoan neveles kerdese is. Pl a kisebbseg nagy resze, migransok pont ugy gondolkodnak h elveszik ami kell.. Legyel inkabb normalis ember, neked is jobb lesz..
2023. febr. 1. 22:26
 85/89 anonim ***** válasza:
26%

19:"Hidd el, a nőkben is tudnak tombolni a hormonok, elég erős szexuális vágyakat tudok én is érezni,"

Itt van ez a tegnapi gyakoris kérdés, ami kivállóan mutatja a férfiak és a nők közötti szexuálisvágy, inger mértékét, különbségét.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

"Csajok tömegközlekedésen nyomták a feneketekhez az álló farkukat idegenek? Milyen érzés volt és mit csináltatok?"

Kiválló példa a különbségekre, kiválló példa arra, hogy férfiakhoz képest, a nők NEM akarnak szexelni, és minimális a szexuálisvágyuk. Mert miközben a férfiak fantasztikusan tudnának élvezni, egy ilyen szituációt, akár ők nyomnák a nemiszervüket a nőnek, akár a nő nyomná nekik a sajátját, addig a nők szexuális élvezet helyett, felháborodva vicsorognak, hisztériarohamot kapva fenyegtőznének a hatosággal. Akkor mondhatnák a nők, hogy nekik is megközelítőleg hasonló mértékü a szexuálisvágyaik vannak, ha egy ilyen szituációt ugyanannyira tudnának élvezni, mint a férfiak. De a valóságban a szexualisvágyuk szintjük, megsem közelíti a férfiakét, nagyságrendileg kisebb annál. Szóval ezért kellene, illene, de inkább kötelező lenne, megértéssel fogadni a férfiak szexuális vonzalmát, viselkedését.

2023. febr. 3. 01:39
 86/89 anonim ***** válasza:
96%

85

Takarodj már te beteg állat. Az hogy a nők tudnak viselkedni, sok beteg férfi meg nem, az nem igazol semmit te gyík.

2023. febr. 3. 06:57
 87/89 anonim ***** válasza:
100%

85

A meleg férfiakhoz szóló ugyanilyen kérdést miért is nem linkelted be? Ott péppé akarták verni férfitársaikat egy ilyenért. Úgyhogy hallgass!

2023. febr. 3. 06:59
 88/89 anonim ***** válasza:
100%

85

Egy olyan férfi, akinek van személyisége, nem élvezi ezt a helyzetet, ő is a párjához szeretne közel kerülni. Ezt csak az olyan primitív ösztönlények élvezik, akiket kb. a személyi igazolványuk léte különböztet meg az állatoktól.

2023. febr. 3. 10:16
 89/89 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak és a nők közötti fizikális erőkülönbség alapozza meg, (az egyértelmű nevelés és szocializációs különbségeken túl) hogy miért a férfiak mernek jobban közeledni szexuálisan ilyen helyzetekbn, és nem pedig a szexuális vágy-szint közötti különbség a két nem között.

Tegyük fel, hogy vagy egy nő, aki nagyon szeretne dörgölőzni a buszon a férfi utastársaihozz. Az, hogy fizikai erőhártányban vagy (az esetek többségében) elrettentő lehet ebben a helyzetben. A férfiak általában magasabbak, erősebbek; könnyebben ellen tudnának állni, védekezni, visszatámadni, és a visszatámadások nagy többségében ők kerülnének ki győztesen. A férfi taperolóknak és dörgölőzőknek ritkábban kell ezektől tartania; rendelkeznek azzal az erőfölénnyel, hogy egy náluk kisebb, gyengébb nő nem nagyon fogja tudni megvédeni magát. Tehát ha ugyanannyi nő és ugyanannyi férfi akarná az utastársaihoz nyomni a nemi szervét, ezeknek a szándédkoknak a nagy része a férfiak esetében tudna csak megvalósulni úgy, hogy nincs következménye.

2023. febr. 3. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!