Aki férfiként sír, az gyenge, vagy erős férfi?
Figyelt kérdés
Gyenge azért, mert sír? Vagy erős, mert fel meri vállalni az érzéseit?2023. jan. 23. 22:08
1/23 anonim válasza:
Aki így kategorizálgat az tuti nem Igazi Férfi.
2/23 Darius- válasza:
Mindketto.
Én nem szoktam sirni, mert egyszeruen nem kell, nem vagyok érzékeny tipus. De ha latok férfit sirni, akkor nem mondom neki azt, hogy ne tegye, mindenki mas személyiség.
3/23 anonim válasza:
Semmit nem befolyásol. Egy férfinak is lehetnek érzései, a közhiedelemmel ellentétben.
4/23 anonim válasza:
Nőként szólva, szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy férfi sír. Nem egy robot, neki is vannak érzései, és neki is lehet túl sok a negatív érzelem.
5/23 anonim válasza:
Semmi köze a sírásnak az erősséghez, vagy a gyengeséghez.
6/23 anonim válasza:
Nem ettől függ.
Néha egyébként én is tudnék sírni, de nem azért nem teszem mert erős vagyok, hanem csak nem tudom magam elengedni.
7/23 anonim válasza:
Ha egy erős nőt/férfit kérdezel, akkor az lef*ázza őket. Ha egy érzékenyebb nőt/férfit kérdezel, az elfogadóbb e téren.
Ha egy politikust, akkor az semmibe veszi az ilyen embereket, ami meghatározza egyben a társadalom hozzáállását is minden kérdéshez. Lásd pl.: https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ
8/23 anonim válasza:
7 erős nő vagyok, mint fizikailag, mint mentálisan és mégis eléggé elfogadó vagyok azzal kapcsolatban, hogy szabad sírni, ha fáj.
9/23 anonim válasza:
Egyszerűen csak ember. Nem leszel sem gyengébb sem erősebb a sírástól (na jó, amikor már egy összetört pohár vagy csúnyább pillantás miatt sírsz gyengébb leszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!