Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?
Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?
Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.
És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?
Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?
Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.
Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?
Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.
U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.
Miért akkor leszel európai nő, ha kiteszed az intim részeidet? Segítsen valaki megérteni.
És nyugodtan tedd ki, engem nem zavar, de akkor miért baj, ha megbámulnak és megkívánnak?
Na igen, imádom amikor miniszoknya, cici kipakolva, de üvölti a pasinak, hogy "Ne nézzééééééééééé!!!"
Érdemes végig nézni! https://www.youtube.com/watch?v=UaDHaX1oWCc
Senki se beszélt gyerekekről.
Az a kérdés, hogy miért teszed ki az intim részeidet és hogy utána miért sipákolsz, ha megkívánnak? Ha a férfi beteg, hogy megkívánja a kirakot testrészeidet, akkor te mi vagy? Királynő, akinek mindent szabad?
Ne keverj bele teljesen más témákat.
"Előbb-utóbb minden férfiban felkapcsolódik a lámpa (szexuális vágy), ha túl sokat provokálják.
Ha ez igaz, szent és sérthetelen akkor semmi keresnivalótok a civilizációban. De szerencsére ennyire nem rossz a helyzet. Csak néhány állatférfi próbál ezzel önigazolni és validálni állatias viselkedését.
Ne vádaskodj. Magyarázd meg nekem, hogy
1.) miért kell egyáltalán kirakni az intim részeidet,
2.) és ha kirakod, mert neked jól esik, akkor miért háborodsz fel, ha megkívánnak?
Értsétek már meg, hogy ezek a testrészek többek egy kézfejnél, sípcsontnál, mert a férfi embertársainkban (ha állat, ha nem), szexuális vágyakat kelt, mert ez a természet rendje. Ismétlem magam: miért kell kitenni az intim részeket?
3.) A férfi miért perverz, ha olyan nadrágot vesz fel, amiben abszolút kirajzolódik a pálcikája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!