Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy ez annyira undorító, hogy a nők vannak hibáztatva meg hogy mi van rajtuk, mikor rengeteg ilyen cikk, poszt stb született arról, hogy kvara mindegy mi van rajtad. Sok embert úgy erőszakolnak meg hogy talpig felvannak öltözve. Mert nem ez számít. És nem a nők a hibásak, hogy egyes férfiak megrekedtek az állatok szintjén. Az nem provokáció, ha nem veszek fel melltartót a póló alá, hanem a saját kényelmemet helyezem előtérbe. Ugyanez a cicanadrág. Az sem provokáció, ha szexinek szeretném magam érezni, ezért felveszek valami dögös ruhát. Ez rohadtul nem rólatok szól, nem miattatok élünk. Fékezd magad. Én is tudom fékezni magam és ha fűt a szexuális vágy, nem teperek le senkit, hanem ha nincs kivel, megoldom magam.
2023. jan. 31. 20:03
 22/89 anonim ***** válasza:
82%

Na végre,a mai nőgyülőlő kérdés is előkerült!

Férfiak,itt a nagy lehetőség,lehet szabadon szidni a nőket!

2023. jan. 31. 20:06
 23/89 A kérdező kommentje:

Elképesztő ez az arrogancia, hihetetlen! :D

Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy "nekem igenis jogom van hergelni a kutyát" aztán a jön a következő járókelő, kicsit ő is ráhergel, mert joga van hozzá ugyebár, a felhergelt kutya megharapja, és akkor fel vagyunk háborodva, hogy a kutya megharapta - de senki sem kérdezi, hogy miért.

Vagy mint a rossz gyerek az iskolában: lesz egy rossz reakciója és bánt valakit, de senkit sem érdekel, hogy húzták az agyát, mire eljutott erre a pontra.

Nem tudom, hogy mi a nőgyűlölet abban, ha valaki megkérdezi, hogy miért kell az intim területet kirakni. Mert ha egy férfi rakná ki p#niszét, akkor meg rögtön felháborodnánk, hogy fú de perverz állat.

2023. jan. 31. 20:14
 24/89 anonim ***** válasza:
69%
Én senkit nem látok úgy, hogy kint lenne a puncija, miről beszélsz?
2023. jan. 31. 20:15
 25/89 A kérdező kommentje:

#25, ilyenre gondoltam. Ez nagyon gyakori jelenség.

[link]

2023. jan. 31. 20:20
 26/89 anonim ***** válasza:
36%
Én már szóltam rá kolléganőre, hogy nem akarom egész nap a félig fedetlen csöcseit bámulni, pedig nő vagyok.
2023. jan. 31. 20:22
 27/89 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásodat, #27, nagyon örülök, hogy vannak még ilyen hölgyek is! És akkor te is most nőgyűlölőnek számítasz szerinted, mint én a többiek szerint?
2023. jan. 31. 20:28
 28/89 anonim ***** válasza:
84%

A harapós kutya és az ember között pont az a különbség, hogy az egyik az egy állat, aki amikor hergelik, ösztönből védi magát, nem mérlegel, gondolkodik, a másik meg egy ember, aki gondolkodik, civilizált, kontrollálja az ösztöneit, dönt a viselkedéséről. Nem ugyanaz. De mondhatjuk azt is, hogy a férfiak állatok, akik nem tudják magukat kontrollálni, és küldjük őket vissza a természetbe, vagy zárjuk őket az állatkertbe. Ez viszont okkal nem egy népszerű nézet, eléggé lekezelő ugyanis, nem igaz?

A "rossz gyerekes" példa meg szintén azt árulja el, mennyire félreérted az egész helyzetet. A gyerekeket sem arra tanítjuk, hogy ha bántanak, provokálnak, akkor az a megoldás, hogy erőszakkal válaszolunk, és hogy mindenféle reakció elfogadott, ha úgy érezzük, kárt akarnak okozni nekünk. Más viselkedését nem tudjuk irányítani, de a sajátunkat igen. Nem kell verekednünk, mert nem állatok vagyunk, akik automatikusan visszatámadnak, hanem gondolkodó, érző lények, akik felelősen döntenek a cselekedeteikről. A példa egyébként is rossz, és te ezt nem fogod megérteni, de a bullying az direkt más ellen irányul, egy nő öltözködése meg nem. Úgyhogy itt nincs "jogos önvédelem".

Ha lány vagy, ha fiú, a gondolkodásod nagyon káros. Nagyon frusztrált lehetsz valami oknál fogva, és ha nem változtatsz a gondolkodásmódodon, az nagyban meg fogja nehezíteni az életedet. A legtöbb nő és férfi sem tolerálja ezt a nézetet. Ha ilyen szinten nem tiszteled a saját, vagy épp az ellenkező nemet (mert ugye nem tudjuk, melyik nem képviselője vagy) az rettenetes lehet mentálisan, és valamilyen szinten nagyon sajnállak emiatt, de jóval inkább sajnálnám azokat az embereket, akiknem mondjuk később a párja lennél, és ilyen fajta gyűlöletet és frusztrációt kéne látniuk benned. Változtass!

2023. jan. 31. 20:34
 29/89 A kérdező kommentje:

Nem fogjátok tudni megmagyarázni, hogy miért van joga bárkinek is provokálni bárkit. Számomra ez felfoghatatlan, hogy úgy gondoljátok, hogy a provokáció helyes (legyen az bármilyen jellegű).

Én úgy gondolom, hogy lehet provokálni, de akkor viseljük el a következményeit is, mert így igazságos. Én ezért nem provokálok senkit semmilyen területen, mert:

- tiszteletlen

- erkölcstelen

- helytelen

- gonosz dolog

- és nem akarok bajba kerülni.

A provokáció helytelen és senkinek sincs hozzá joga. Ha mégis megteszi, akkor számoljon azzal, hogy következményei is lehetnek.

2023. jan. 31. 20:41
 30/89 anonim ***** válasza:
100%
Én kérek elnézést, hogy nem csadorban járunk, mi felelőtlen, léha európai nők...
2023. jan. 31. 20:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!