Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Végre valaki kimondja az igazságot, köszönöm!
Hát ez a kérdező nagyon hülye!
48 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
81%

Lehet elkövettük azt a hibát, hogy a férfiakat civilizált lényeknek hittük, elnézést.

Viszont , tudod mit nem értek? Én , mint biszexuális nő, szintúgy vonzódok a nőkhöz, számomra is vonzó egy női test, de valahogy sose volt az, hogy ne tudjak uralkodni magamon, akkorsem ha meztelenül állt előttem egy nő. Mivel tisztelem a másikat.

A jóga nadrág baromi kényelmes. Tőlem nézzél meg, ha ennyire nem bírsz magaddal, max elkönyvellek tahónak. De mennyire kell egoistanak lenni ahhoz, hogy elvárod hogy a nők tetőtől talpig ellegyenek takarva, mert te nem bírsz magaddal? Ha nyár van, vegyek fel hosszú nadrágot és pulcsit, hogy te ne izgasd fel magadat?

Mindenkinek joga van azt viselni amit akar, de senkinek nincs joga a másik testéhez, akkorsem ha meztelenül áll előtted.

2023. jan. 31. 19:03
 2/89 anonim ***** válasza:
96%
Hagy legyenek mar csinik... nincs mindenki igy kiehezve 😅
2023. jan. 31. 19:12
 3/89 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, a férfi társadalom túlnyomó részének (szerencsére) több agysejtje van, mint egy baknyúlnak.

Lefordítom: az embereknél nem akar minden hím nyakló nélkül párzani az első szembejövő nősténnyel, akármikor, akárhol.

Még egyszerűbben: te egy péniszbuksi vagy.

2023. jan. 31. 19:15
 4/89 anonim válasza:
72%

Elnézést pasik/urak, de miért vagytok felháborodva a női társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a nők?

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a nőkban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a lányok/nők, ha izompólóban mászkáltok kint úgy, hogy az izmos felsőtestetek egy az egyben látszódik, ha karizmotok formája teljesen kirajzolódik és olykor még a 6 db haskocka is? Vagy szerintetek mit éreznek a nők, ha testre simuló felsőben mutogatjátok a mellkasotokat, felsőtestet, amit a legtöbb nő csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a lányokban/nőkben. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több nőt bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy nő a mellkasotokat, a feneketeket, kőműves dekoltázsotokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a lányok/nők beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának veletek.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 19:17
 5/89 anonim válasza:
15%
Ezt a picsogást, ahelyett h. férfi lennél és ha kint van a p*nci, csöcs, elindulnál befogni...😂✋
2023. jan. 31. 19:18
 6/89 anonim ***** válasza:
84%

Mert az ember civilizált társadalomban él, lemásztunk már a fáról elég régóta ahhoz, hogy tudjunk uralkodni az állatias ösztöneinken.

Amúgy engem baromira nem érdekel, mit gondol rólam egy férfi, ha meglát. Nem érdekel, meg akar-e b*szni vagy tetszik neki a mellem; tökmindegy, csak hagyjon békén. Ne szóljon hozzám, ne füttyögjön, ne csesztessen. Ne zaklasson szexuálisan.

Akihez vonzódsz, ahhoz vonzódsz. Ez van, gondolkodj róla, fantáziálj róla, ahogy csak szeretnél, de attól még, ha nem kaptál konszenzust, hogy csinálj vele bármit, akkor békén kell hagynod. Ez a civilizáció, ez a törvények lényege. Az emberi együttélést kell, hogy szabályozzák ilyesfajta szabáyok, hiszen ha nem lennének, akkor úgy dönthetnék, mondjuk, amikor a 4-6-on megtapossa valaki a lábam, hogy ezért én most helyben megölöm. Hát minek provokált, nem?

Ezeket a frusztrációkat mindenkinek magában kell megoldania. Nem lehet mindig külső tényezőkre fogni a saját elb*szott gondolkodásunkat. Felnőtt emberként képesnek kell lenni kontrollálni az impulzusokat, ha nem, az pszichés probléma.

Amúgy bi lányként számomra is érthetetlen ez a fajta hozzáállás. Úgy tűnik, nem azon múlik a dolog, hogy vonzódik-e valaki a nőkhöz, hanem a szocializáción, nevelésen. A fiúknak kis koruktól kezdve el kell magyarázni, hogy hagyni kell élni a lányokat, hogy consentet kell kérni mindenfajta szexuális közeledés előtt, stb, és, hogy úgy amblokk tiszteljük meg embertársainkat ha vannak melleik, ha nincsenek. Ehelyett sajnos még mindig nagyon megy a "boys will be boys" mentalitás, ami miatt egyes faszik elfelejtik, hogy nem állatok, és nem tartozik minden nő nekik szexszel, aki elmegy mellettük az utcán.

Ha olyan férfi vagy, aki ilyesmivel küzd, egyszerűbb lesz szembe nézned azzal, hogy sajnos ebben te vagy a ludas. A saját szexuális frusztrációd hibája, amit érzel, nem a nőké, legyen rajtuk bármi. Neked kell ezen dolgoznod, hogy egészségesen le tudd vezetni, olyan dolgokba irányítani, amik konstruktívak: konszenzusos szexbe, sportba, hobbikba, stb. Amint magadban kezded el keresni az okokat, és nem a külvilágban, jobb lesz. Ezt el kell fogadni. Az igazság felszabadít, hajrá :)

2023. jan. 31. 19:21
 7/89 anonim ***** válasza:
89%
Figyelj csak, Incel Iván, költözz ki Szaúd-Arábiába, ott aztán semmit nem fogsz látni a nőkből, igazi megnyugvás lesz az érzékeny kis lelki világodnak, jó utat. De vissza ne gyere.
2023. jan. 31. 19:27
 8/89 anonim ***** válasza:
82%
23 éve, csajom dolgozott egy USA multinál. Ott, a nőknek tilos volt a szandál és a papucs, csak zárt cipő lehetett. És elmondták, hogy nem a csúszásveszély miatt, hanem mert szexuálisan ráutaló/zaklató lehet a férfi kollégáik felé a lábujjak és a talpacska mutogatása. Ezért pihenőkor is tilos levenni a cipőt!
2023. jan. 31. 19:32
 9/89 anonim ***** válasza:
26%
9. vagyok. 2-3 éve, bocsi!
2023. jan. 31. 19:33
 10/89 A kérdező kommentje:

Elképesztő ez az önző arogancia. Mintha hergelnétek a kutyát, aztán ő a hibás, hogy megtámadott titeket...

Nekem aztán mindegy. Provokáljátok a férfiakat, mutogassátok a p#ncitokat, a popsit meg a cicit, ha ti ezt normálisnak és helyesnek találjátok, csak ne picsogjatok utána, ha olyan férfiba akadtatok, aki már nem tudta kontrollálni magát és zaklat titeket. Nem azt mondom, hogy helyes a férfi reakciója, egyáltalán nem az, de ne sipákoljatok yoga nadrágban, kirakott cicikkel, popóval, p#ncival.

#7, jogos a hipotézised, de az izmos, kigyúrt férfi szerintem nagyon ritka átlagban nézve. Az utcán többnyire átlagos testűeket, apuci testűeket és elhízottakat látunk, nem kigyúrt, sármos, provokatív amígókat.

2023. jan. 31. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!