Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
68%
Az igazi rejtély nekem az, hogy ez most incel vagy pick-me girl XD
2023. jan. 31. 19:37
 12/89 anonim ***** válasza:
83%

Aldozathibaztatas lvl végtelen

Ne a nőket akarjatok már szabályozni, mert van olyan férfi akinek a fedetlen váll is vonzó szexuálisan. Hanem magatokat.

2023. jan. 31. 19:38
 13/89 anonim ***** válasza:
30%
Na jó, azért a nők gyakran félreértik, hogy mire is vágyik igazán a pasi. https://www.youtube.com/watch?v=KX8oRxiHwKQ
2023. jan. 31. 19:46
 14/89 anonim ***** válasza:
77%
Egyrészt igazad van. Másrészt én nem öltözködöm így, és arra is kapom a beszólásokat a férfiak egy illetlen részéről, hogy miért nem teszem ki a seggem, járjak miniszoknyában (nem vagyok fiatal, kapcsolatom is van). Volt egy olyan kollégám, aki folyamatosan bombázott a bizalmaskodó gondolataival, akárhogy próbáltam meggyőzni, hogy nincs köztünk olyan szintű kapcsolat, hogy nekem ezt meg kelljen hallgatnom. Ő mondta, hogy ha egy nő rendesen felöltözik, az olyan számára, mint egy sértés, mert megfosztják valamitől, ami "az övé". Tehát veletek, férfiakkal sehogy nem lehet boldogulni.
2023. jan. 31. 19:48
 15/89 anonim ***** válasza:
85%

Titeket az ég világon minden felizgat szexuálisan, és ezért a nőkre hárítjátok a felelősséget, ahelyett, hogy megtanulnátok magatokkal foglalkozni.

A te vágyaid nem mások problémája, ha képtelen vagy uralkodni magadon, akkor nem vagy a társadalomba való.

Ugye ha látom, hogy az emberek a presszók teraszán isszák a kávéjukat, és eszik a sütijüket, akkor nincs jogom azt mondani, hogy "csak otthon ehetsz és ihatsz, hiszen így nekem is kedvem támad kávézni és sütizni!! de az a minimum, hogy a presszók felelőssége, hogy ne lehessen látni a vendégeket, miközben elfogyasztják, amit rendeltek! az én önfegyelmem még egy kutyáét is alulmúlja, márpedig elvárhatom, hogy az egész világ ehhez alkalmazkodjon, nem??"

Hát nem... Egyébként meg vannak olyan helyek, ahol a hozzád hasonlóak vannak hatalmon, és tökéletesen látszik, hogy meddig mennétek el. Nem hogy az olyan ruha nem engedett a nőknek, ami bármennyire kiemeli az alakjukat, de el kell fedniük a hajukat is, hiszen azzal is vágyat ebresztenek a férfiakban. De még ez sem elég nekik; az kell, hogy a nők konkrét lepedőkbe öltözzenek, hiszen a puszta vonalaik is túl pajzának, aztán csak a szemük látszhat ki az egész testet fedő lepel alól. Kíváncsi leszek, hogy mikor döntik el, hogy a szem is kísértésbe viszi őket...

Az a mentalitás, hogy más felelős a te érzelmeidért, elég csúszós lejtő, és minél többet engednek az elvárásaidnak az emberek, annál többet is vársz majd el tőlük. Márpedig a civilizált világ nem így működik. Jó lenne ezt megérteni.

2023. jan. 31. 19:48
 16/89 anonim ***** válasza:
22%
1: Ne hasonlítsd a nők szexuális vonzalmát a férfiakéhoz. Kb az 1 %-a lehet vagy még kevesebb a férfiakhoz képest.
2023. jan. 31. 19:50
 17/89 A kérdező kommentje:

Új vagyok a fórumon, fogalmam sincs, hogy ki ez a két ember. És ha volna egy kis intelligenciád, akkor az írási stílusomból le tudnád szűrni, hogy én nem ők vagyok.

Egy szóval sem mondtam, hogy fiú, férfi vagyok. Ahogy George Soros mondta: a kritikus gondolkodás a legfontosabb. Nem számít, hogy fiú vagy lány vagyok. Én egyszerűen csak azt szeretném megérteni, hogy miért gondolják a női embertársaim azt, hogy joguk van provokálni a férfiakat. És ez igenis provokáció, ha a nők mutogatják az intim területeiket, amelyek funkcionálisan a szaporodást serkentik elő.

Előbb-utóbb minden férfiban felkapcsolódik a lámpa (szexuális vágy), ha túl sokat provokálják. Ez egyszerűen csak biológia és evolúció elmélet.

2023. jan. 31. 19:53
 18/89 A kérdező kommentje:
#15, ez is szomorú és ez sem normális. Ő pl. beteg akkor.
2023. jan. 31. 19:55
 19/89 anonim ***** válasza:
80%

Ezt te honnan veszed? Voltál nő és férfi is, hogy össze tudod hasonlítani?

Hidd el, a nőkben is tudnak tombolni a hormonok, elég erős szexuális vágyakat tudok én is érezni, de nem gondolom úgy, hogy ez feljogosít bármire is..

2023. jan. 31. 19:56
 20/89 anonim ***** válasza:
87%

"amelyek funkcionálisan a szaporodást serkentik elő"

és a kérdésedben a kulcscsont mutogatásáról is írsz... Pedig eskü, 5-ös voltam biológiából, de ezt most nagyon nem vágom: hogyan serkenti funkcionálisan a szaporodást a kulcscsont?

2023. jan. 31. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!