Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
100%
Kiralyno akinek mindent szabad? 😂 En ferfikent irtam hogy az ilyenek betegek. Neked mi intim? A dekoltazs meg a feszulos cucc? Az inkabb noies meg csini. Meg amugy mi van abba ha szexik akarnak lenni? Normalis ember nem valik allatta azert mert lat egy szexi csajt.. max akit mindenki offol (sajat maga miatt) meg ilyen incel felek, kattosak
2023. jan. 31. 23:04
 52/89 A kérdező kommentje:
#51, szerinted akkor mi a funkciója a "szexinek lenni" témának? Miért jó szexinek lenni?
2023. jan. 31. 23:06
 53/89 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö! Most jöttél mint migráns Afrikábol? (Kérdésed alapján valoszinü!!!)
2023. jan. 31. 23:07
 54/89 A kérdező kommentje:

#53, a rasszista kommenteket kerüljük, kérlek. Köszönöm!

(nem, nem vagyok ellenzéki és nem, nem vagyok fideszes sem)

2023. jan. 31. 23:12
 55/89 anonim ***** válasza:
100%
Na de azt mondtad például, hogy aki meg a gyerekeket bántalmaz, az beteg. De mi alapján itt húzod meg a határt? Ha valaki a gyerekekhez vonzódik, akkor neki meg az a természetes, az az ösztönös, az “provokálja ki” belőle a vonzalmat. Ezt mégis helyteleníted valami oknál fogva. Tulajdonképpen egy olyan helyzetben, ahol szexuális zaklatás ér valakit, mindegy, hogy egy felnőtt vagy egy gyerek volt. A zaklatott fél ugyanúgy nem egyezett bele abba, hogy szexuálisan közeledjenek hozzá, ugyanúgy ő volt a gyengébb fél, a zaklatót meg ugyanúgy csak a szexuális vonzalom fűtötte. Valakinek a jóganaci, valakinek meg az óvodás kisgyerek.
2023. jan. 31. 23:31
 56/89 A kérdező kommentje:

Igen, de egy gyermek semmilyen tudatában nincs a szexualitásnak és semmilyen módon nem provokál senkit, és nem utolsó sorban, már csak biológiai okok miatt sem téma ez a szörnyű dolog. Abszolút nem lehet egy lapon említeni a gyermekek zaklatását és a saját p#ncid, popód és cicid önakaratból való mutagatását, szerintem.

Még mindig nem sikerült senki megmagyarázni, hogy miért kell mutogatni ezeket a testrészeket.

2023. jan. 31. 23:35
 57/89 anonim ***** válasza:
100%

Régen elég volt 1 bokavillantás a dunyhaszoknya alól is ahhoz a hatáshoz, amiről beszélsz, és ami a jelen korban b*ssza a csőröd. Régen a fürdőruha is teljesen tabu volt, hiszen ha a nőnek kilátszott a térde, hát majdhogynem megkövezték érte. Sok volt akkor is az inger, térdkalács, lábujjak, bármilyen női testrészek. Ma már valóban más a trend, ehhez alkalmazkodtak az emberek, férfiak és nők is. A férfiak nem változtak semmit, mindig megtalálták a provokáló ingereket. Idővel kitolódott az ingerküszöb, de ugye leleményes emberek (te kérdező), mindig megtalálják a fröcsögési alapot, valamint a női test démonizálását is fenntartják.

Már az bőven elég hogy nőnemű a másik fél. Mi sem bizonyítja ezt hogy anonim fórumokon is képesek zaklatni a nőnek vélt személyeket. Sok sok inger, bizony a férfi agynak is fel kell tudni dolgozni ezeket. Biztos vagyok benne hogy jelentős részük sikeresen megbírkózik ezzel nap mint nap.

2023. febr. 1. 00:11
 58/89 A kérdező kommentje:

#57, ez egy nagyon érdekes gondolat, tetszik! Elképzelhetőnek tartod, hogy 50 év múlva már csak egy-egy pici matricával fogjuk eltakarni a dolgainkat és prűd, maradi stílusnak fogjuk tartani a jelenlegi kor lenge öltözetét?

Én úgy gondolom, hogy nem fröcsögtem és nem is démonizáltam a női testet, egyszerúen szeretném megérteni, hogy miért kell kirakni ezeket a testrészeket, és a férfiak miért lennének perverz állatok, fityegő, domborodó, lógó, dudoródó pöcökkel, ha ők is kiraknák a dolgaikat, mint a nők.

2023. febr. 1. 00:23
 59/89 anonim ***** válasza:
0%
19: Igen összetudom hasonlítani, mert ha a nők a férfiak szexualításának akárcsak negyedével rendelkeznének, akkor nem válogatnának, hanem a férfiak többségével szexelnének, lazán kötetlenűl pusztán a szexuálisélvezet miatt. Ahogy azt a férfiak elméletben tennék, kb a nők 80 %-ával. Mert egy elméleti világban a férfiak, a nők nagy többségével simán szexelnének, különösebb feltételek nélkül, nem pedig aszerint válogatnának a nők között, hogy kinek van nagyobb magánszigete, meg gyémántberakásos helikoptere.
2023. febr. 1. 00:53
 60/89 anonim ***** válasza:
24%
Igaza van a kérdezőnek, a nők azt képmutató hazugságot akarják elhitetni, mintha ezeket a testrefeszülő, a puncit, segget, mellet anatomiai pontosággal megmutató ruhákat véletlenűl vennék fel, és nem pedig orákig azt válogatnák, hogy melyikben látszik jobban a seglyukuk minden egyes redője, már 20 méterről.
2023. febr. 1. 01:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!