Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?
Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?
Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.
És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?
Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?
Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.
Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?
Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.
U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.
#53, a rasszista kommenteket kerüljük, kérlek. Köszönöm!
(nem, nem vagyok ellenzéki és nem, nem vagyok fideszes sem)
Igen, de egy gyermek semmilyen tudatában nincs a szexualitásnak és semmilyen módon nem provokál senkit, és nem utolsó sorban, már csak biológiai okok miatt sem téma ez a szörnyű dolog. Abszolút nem lehet egy lapon említeni a gyermekek zaklatását és a saját p#ncid, popód és cicid önakaratból való mutagatását, szerintem.
Még mindig nem sikerült senki megmagyarázni, hogy miért kell mutogatni ezeket a testrészeket.
Régen elég volt 1 bokavillantás a dunyhaszoknya alól is ahhoz a hatáshoz, amiről beszélsz, és ami a jelen korban b*ssza a csőröd. Régen a fürdőruha is teljesen tabu volt, hiszen ha a nőnek kilátszott a térde, hát majdhogynem megkövezték érte. Sok volt akkor is az inger, térdkalács, lábujjak, bármilyen női testrészek. Ma már valóban más a trend, ehhez alkalmazkodtak az emberek, férfiak és nők is. A férfiak nem változtak semmit, mindig megtalálták a provokáló ingereket. Idővel kitolódott az ingerküszöb, de ugye leleményes emberek (te kérdező), mindig megtalálják a fröcsögési alapot, valamint a női test démonizálását is fenntartják.
Már az bőven elég hogy nőnemű a másik fél. Mi sem bizonyítja ezt hogy anonim fórumokon is képesek zaklatni a nőnek vélt személyeket. Sok sok inger, bizony a férfi agynak is fel kell tudni dolgozni ezeket. Biztos vagyok benne hogy jelentős részük sikeresen megbírkózik ezzel nap mint nap.
#57, ez egy nagyon érdekes gondolat, tetszik! Elképzelhetőnek tartod, hogy 50 év múlva már csak egy-egy pici matricával fogjuk eltakarni a dolgainkat és prűd, maradi stílusnak fogjuk tartani a jelenlegi kor lenge öltözetét?
Én úgy gondolom, hogy nem fröcsögtem és nem is démonizáltam a női testet, egyszerúen szeretném megérteni, hogy miért kell kirakni ezeket a testrészeket, és a férfiak miért lennének perverz állatok, fityegő, domborodó, lógó, dudoródó pöcökkel, ha ők is kiraknák a dolgaikat, mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!