Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?
Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?
Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.
És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?
Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?
Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.
Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?
Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.
U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.
"Senki sem mondta, hogy férfi nemű vagyok. "
Mindenki tudja, hogy az vagy te retek.
#69, értsétek már meg, hogy én nem megerőszakolókról beszélek. ELÍTÉLEM ŐKET! A legtöbb férfiben vágyakat kelt a fedetlen, hiányosan fedett női test, csak egyes férfiak tudják magukat kontrollálni, egyes férfiak meg nem, de attól az a tény, hogyha egy nő kiteszi az intim részeit, akkor a férfiben elindít vágyakat.
Strand: itt sem arról beszélek, hogy a férfi fogja magát és odamegy megd#gni a nőt. Arról beszélek, hogy vágyakat indít(hat) el az agyában. És ez a kérdésem: miért kell vágyakat elindítani a férfi agyában, ha a nőnek elvileg nincs szexuális célja ezzel? Miért kell pl olyan bikinit felvenni, amiben gyakorlatilag besztelen vagy? Vagy akkor miért nem vagy már teljesen meztelen, ha a feneked és cicid 80%-a kint van? És miért vagy felhoborodva, ha valaki fehérneműben megkukkol, ha a strandon meg bikiniben flangálsz?
Afrika: teljesen jogos hipotézis és egyet is értek veled. Afrikában nem lenne helytálló a kérdésem. De Közép-Európában vagyunk, ahol a kultúránk így alakult, hogy a testünket ruhával fedjük, és igen, ahol szexualizálódtak a test részek. De ezen nem tudunk változtatni, mert több ezer éve így élünk.
Nyár: a nyáron félmeztelenre öltözött férfiakat sem értem. Ebben is igazad van. Egy kultúrált férfi az otthonán kívül (strand kivételével) nem meztelenkedik.
Engem nem érdekel, hogy öltözködsz, felőlem lehetsz meztelen is, engem nem zavar. Élj úgy, ahogy jól esik. De ez egy tény, hogy a férfiakban ez vágyakat indít el. És ez a kérdésem: miért rakja ki egy nő az intim részeit, ha nem akar szexuálisan bevonzani hím egyedeket? És ha kirakja, mert neki ez jól esik, miért háborodik fel, ha egyes férfiak nem tudják kontrollálni magukat?
Ismétlem, hangsúlyozom, nem védem az erőszakos férfiakat.
"És ha kirakja, mert neki ez jól esik, miért háborodik fel, ha egyes férfiak nem tudják kontrollálni magukat?
Ismétlem, hangsúlyozom, nem védem az erőszakos férfiakat."
Ez a 2 teljesen kiüti egymást. Boxold le magaddal.
Hogy bennetek milyen sok gyűlölet, arrogancia és gőg van. A kommentjeitek után azt érzi az ember, hogy szégyen nőnek lenni. Férfiaktól nem tapasztaltam még ennyi utálatot, kirekesztést és gőgöt, mint tőletek.
Látom, nem sikerül senkinek értelmesen megválaszolni, hogy miért jó mutogatni az intim testrészeket.
Köszönöm a válaszokat és a részvételt! Ez egy nagyszerű tanulmány volt arra, hogyan is gondolkodik, érez a nők többsége.
"Férfiaktól nem tapasztaltam még ennyi utálatot, kirekesztést és gőgöt, mint tőletek."
Látszik nem olvasod a gyakorit🤣.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!