Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elnézést lányok/hölgyek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézést lányok/hölgyek, de miért vagytok felháborodva a férfi társadalmon, ha provokáljátok őket? Miért lepődtök meg, hogy be vannak zsongva szexuálisan a férfiak?

Figyelt kérdés

Hogy miről beszélek? Tudjátok, mit okoztok a férfiakban az öltözködésetekkel? Szerintetek mit éreznek a fiúk/férfiak, ha yoga nadrágban mászkáltok kint úgy, hogy a formás popsitok egy az egyben látszódik, ha a p#ncitok formája teljesen kirajzolódik olykor még a középső vonallal is? Vagy szerintetek mit éreznek a férfiak, ha nagy dekoltázzsal mutogatjátok a mellkasotokat, kulcs csontot, mell tájékát, amit a legtöbb férfi csókolgatna?

Elmondom nektek: szexuális érzelmeket és vágyakat keltetek a fiúk/férfiakban. Fantáziálnak rólatok. Fusztráltá teszitek őket, mert a provokáció után nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat.

És ha már van párotok: miért öltözködtök továbbra is provokatívan, ha már nem akartok több férfit bevonzani?

Miért háborodtok fel, ha megbámulja egy férfi a melleteket, a feneketeket, p#ncitokat, ha kirakjátok? A kirakatnak nem az a célja, hogy megbámulják?

Ha bele tudnátok hallgatni a fiúk/srácok beszélgetéseibe, hallanátok, hogyan tárgyalják ki, hogy hogyan d#gnának meg titeket.

Mire fel vagytok felháborodva, ha ti magatok generáljátok a szexuális fusztrációt, vágyat? Miért nem lehet normálisan, erotikamentesen öltözködni?

Valaki segítsen nekem ezt megérteni, köszönöm.

U.i.: Tisztelet a kivételnek! És senkit sem akarok megbántani. Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

2023. jan. 31. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy van cerkám? A gyülölködő beszéd helyett inkább válaszold meg a kérdésemet.

1.) miért kell egyáltalán kirakni az intim részeidet,

2.) és ha kirakod, mert neked jól esik, akkor miért háborodsz fel, ha megkívánnak?

Senki sem beszélt az extrém esetekről. Arról beszélünk, hogy te pl kirakod az EGYÉRTELMŰEN intim részeidet.

2023. jan. 31. 21:45
 42/89 anonim ***** válasza:
84%

"Korom és nemem maradjon örök rejtély, bármi lehetek, én csak egy kritikusan gondolkodó ember vagyok.

Nem, te egy korlátoltan gondolkodó, istenkomplexusban szenvedő barom vagy, aki itt akarja kiventilálni frusztráltságát. Én nem teszem ki soha semmim, szóval ha lehet nekem már ne copyzd be a kérdőívedet.

2023. jan. 31. 21:51
 43/89 A kérdező kommentje:

Megtisztelő, ha Istent véled felfedezni bennem! Bár bennem ez a gondolat még nem merült fel és kizártnak tartom.

1.) Nem vagyok fusztrált. Egyik nemet sem kívánom.

2.) Ha nem teszed ki soha semmid, miért vagy rám dühös?

2023. jan. 31. 21:58
 44/89 anonim ***** válasza:
80%

"...szexuális vágyakat kelt, mert ez a természet rendje"

"Egyik nemet sem kívánom"

Please explain.

2023. jan. 31. 22:12
 45/89 A kérdező kommentje:

#44, még nem hallottál arról, hogy kívülállóként is lehet témákról beszélgetni? Rengeteg témáról tudunk szerintem úgy beszélni, hogy nincs hozzá közünk, mert elmondások, mások tapasztalatai alapján, könyvek alapján mi is ismeretre tudunk szert tenni és tudunk az adott témában vitatkozni.

Egyébként megtisztelő, hogy ilyen gondosan olvasod el azt, amit írok, köszönöm!

2023. jan. 31. 22:15
 46/89 anonim ***** válasza:
91%
Azért hordok yoga nacit mivel az kényelmesebb,mint a farmer főleg,ha egész nap jövök megyek és nem azért,hogy a férfiak a fenekemről képzelődjenek.Úgy gondolom van az a réteg aki tényleg élvezi,ha kirakhatja az "árút" a polcra és ezt meg is nézik,de vannak azok a nők akik csak azért öltöznek így,mert önmaguknak akarnak tetszeni.Nem fogok csak azért bő cuccoban járni,mert a férfiak nem bírnak magukkal.
2023. jan. 31. 22:26
 47/89 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne amúgy, hogyha téged egyik nem se vonz, akkor miért zavar az, hogy a nők hogyan öltözködnek? Téged nem kínoz akkor a szexuális vágy, ha jól értem, ha meglátsz egy kihívó ruhás lányt. Ha tényleg nincs benned szexuális vonzalom, akkor értetlenül kéne állnod az egész szituáció előtt, hogy valaki egy dekoltázshoz miért vonzódik bármilyen szinten is.
2023. jan. 31. 22:29
 48/89 A kérdező kommentje:

#46, nagyon köszönöm a válaszodat! Kérdezhetek valamit? Teljesen normálisan kérdézem, kérlek ne vedd provokatívnak és rosszindulatúnak.

Teljesen világos: számodra így kényelmes és semmilyen szándékod nincs vele. De, ha részese lennél egy felmérésben, amiben 50 férfit kérdezhetsz meg (átlagos férfiak, normális emberek) és azt mondanák, hogy nem akarnak tőled semmit, de a yoga nadrágodban a formás testrészeid hát igen felkeltenek bennük szexuális triggereket (ne sarkítsunk, nem akarnak bántani, de ettől függetlenül, ki alakul bennük a vágy). Akkor erre mit mondanál? Tudom, hogy most én egy mumus vagyok, legyek is bárki, de ha te saját magad meggyőződnél erről, akkor mit reagálnál?

2023. jan. 31. 22:41
 49/89 A kérdező kommentje:
#47, látok egy társadalmi problémát: egyfelől nagyon sok a túlfűtött tinédszer fiú és férfi, másfelől az utcán és a közösségi médiában azt látom, hogy a nők provokatívan öltözködnek, amelyekkel vágyakat keltenek az ellenzkező nemben. És én úgy gondolom, hogy a kettő között van összefüggés és ezt csak úgy tudnánk megoldani, ha KÖZÖSEN mindkét fél moderálná magát.
2023. jan. 31. 22:44
 50/89 anonim ***** válasza:
8%
46, ha tényleg csak emiatt hordanál jóganacit, akkor tunikával is hordhatnád, de általában szűk, rövid pólóval hordjátok. Ráadásul az ilyen jóganacis csajok 99 %-ának amúgy tök löttyedt feneke van, még ha látszik is, hogy amúgy sportoltok valamennyit. Szóval bennem mivel nő vagyok nem fog vágyat kelteni, egyszerűen csak bénának és nevetségesnek tartom, és nem nézek oda. Ezt ajánlom a kérdező által képviselt túlpörgött férficsoportnak is és akkor meg van oldva a probléma. Annyi véleményem lenne még a témához, hogy az a pasi izgul fel minden kitett szembejövő testrészre, akinek nincs elég problémája az életben, amivel foglalkozzon és lekösse az agyát.
2023. jan. 31. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!