Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sztetek bele menjek ebbe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet, de lényeg:

Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.

Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.

Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.

Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...

2016. ápr. 4. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
#50 Köszi, hogy melegként leírod Te is az igazságot ha már nekünk heteroknak nem hisz lehet így megérti.
2016. ápr. 10. 08:51
 52/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha találkozna a jövőbeli énjével, és ő nyomatná a fejébe, hogy hát fiam, pedig te biszex vagy, és majd rá fogsz jönni a jövőben még akkor se hinné el... Vannak nagyon önfejű emberek, csak nem értem, hogy akkor miért vár válaszokat, ha nem fogadja meg őket...
2016. ápr. 10. 16:34
 53/63 A kérdező kommentje:

mert ez egy elavult baromsag. nagyon hulyeseg csak azert bisexnek nevezni vkit mert vannak fius ugyei is. akkor ennyi erovel sztem nalunk mindenki biszex mert edzesek utan meg foleg taborokban azert eleg gyakran van h kozosen kiverik stb. ettol senki se lesz boszex.

"azt pedig, hogy szerinted heterók között simán belefér egy egy petting egy azonos neművel nem tudom, hol hallottad, de téged nagyon csúnyán átvertek. "

---na errol beszelek. de igen, attol meg pontosan hetero marad! es nem atvertek hanem latom es tapasztalom!

es mondtam mar h nagyon csunya dolog h mindenkeppen ra kell eroszakolni vkire h biszex vagy homo csak azert mert van fiuval vmilyen dolga. pedig hetero fiu is lehet szerelmes is akar fiuba meg mas is. csak ezek a kenyszeres kategoriakba tuszkolasok ez hihetetlen ...

Nem baj en tovabbra is maradok hetero meg o is es amugy azota is tok jol elvagyunk tok aranyos meg jo fej. Jo hat amikor lenyomja akkor eleg kegyetlen de neki szabad csak neki.

2016. ápr. 10. 16:42
 54/63 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted meg, hogy itt nem a ráerőszakolásról van szó??? Egyszerűen a biszexualitás fogalma az, aminek te teljes mértékben eleget teszel...

Ez olyan, mintha egy asztal állítaná, hogy márpedig ő igenis egy ajtó, és attól még, hogy úgy néz ki, mint egy asztal, attól még nem lesz asztal, mert ő ajtó, és ajtónak mondja magát, és higgye el róla mindenki, hogy ő egy ajtó, mert az...

Remélem sikerült érzékeltetnem ezzel a röhejes példával a röhejes gondolkodásmódodat...

2016. ápr. 12. 22:09
 55/63 A kérdező kommentje:
nem mert azt nem erted meg h hetero fiuk kozott is lehet sok minden es le vagytok ragadva ezeknek az idiota ketagiriaknal h binek kell lennie mindenkeppen amikor ez sokkal szinesebb dolog.
2016. ápr. 12. 22:21
 56/63 anonim ***** válasza:
100%

leg gyakran van h kozosen kiverik stb. ettol senki se lesz boszex.

de,pont ettől biszex.mindkét nem iránt érez szexuális vonzalmat.elég nyomi életed lehet,hogy két hete egy cidázáson vergődsz,az bizonygatva,hogy hetero vagy.

2016. ápr. 12. 23:14
 57/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadom, az egymásnak kiverés tényleg sokaknál belefér a heteroszexualitásba, de ha már így kezded, hogy "van egy nagyon jóarc és szép srác" szerintem nincs mit cifrázni a dolgon...
2016. ápr. 13. 00:02
 58/63 A kérdező kommentje:
ez se igaz. egy hetero fiu is meg tudja itelni a masik fiurol h mennyire jo srac ... csak megint a tabuk meg. te talan nem tudod h ki az osztalyban a legnagyobb csajok alma?
2016. ápr. 13. 08:56
 59/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, majd rájössz magadtól, hogy biszex vagy, egy random idegennek úgysem fogod elhinni :D (Akarom mondani 50 random idegennek)
2016. ápr. 13. 22:22
 60/63 A kérdező kommentje:

de te is csak a lenyeget nem olvasod el ...

tehat csakis azert johetett egyaltalan szoba mert hetero a srac es en is az vagyok.

vagy maskeppen: ha meleg lenne, nem kene mert maga a szemelyisege is az ami megfog a kinezeten kivul.

2016. ápr. 13. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!