Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok nő, hogy elég szexkor passzívan széttenni a lábakat és a férfit nem is kell ingerelni?
Tisztelet a kivételnek, de tényleg ahogy párt keresek, ismerkedem, több alkalommal belefutottam olyanba, hogy a hölgy partner szeretkezéskor nem igazán tesz semmit, maximum a hátamat simogatja kicsit és úgy tesz, mint aki egyfajta "teljesítményt/szolgáltatást" vár. Én mindig igyekszem nagyon figyelmes lenni, izgatni a hölgyet, hogy a libidó felemelkedjen, de nekem meg sajnos olyan is volt, hogy maradt a kínlódás. Nem vagyok impotens, de önmagában még az, hogy meztelenül összebújunk, nem minden esetben eredményez nagyon kemény és tartós erekciót. Nem azt akarnám, hogy a péniszemet símogassa (bár tény, hogy szeretem azt is), de pl sok nőnek fogalma sincs, hogy a féérfinak milyen erogén zónái vannak (mellkas, mellbimbó, derék, stb stb). Olyan is van, hogy amikor oda tévedt - véletlen - a keze, akkor kiemeltem, hogy hú de izgató, de jó, de aztán mégsem csinálta azóta sem.
Kicsit hülyén érzem magam, ha mindent úgy kellene instruálni....
a 30-40es korosztályban valaki ilyen, arról régebbi pasijai is tehetnek. sok pasinak nincs más igénye csak az hogy berakja ls elmenjen, vagy hogy leszopják és elmenjen.
a szexkultúrát tanulni kell, a nőknek is. a tanuláshoz meg nyitottság meg jó tanító kell.
engem amúgy a hideg rázott ki a 30-40es korosztálytól mindig is, mert pont olyannak képzeltem őket, amit leírsz :)
a feleségem 24 éves, 18 volt amikor összejöttünk, de már ő is majdnem el volt rontva. egy vadbarom pasija előkészületek és síkosítás nélkül akarta neki popóba, amikor 16 volt. szerncsér eaz már csak egy rossz emlék neki :)
de ha valaki másfél évtizedig csak ilyen szexet tapasztal, az nem csoda hogy olyan lesz amit leírsz. nincsenek "felszabadítva" szexuális értelmben, sőt sok nem is tudja, hogy kéne élveznie a szexet.
Pedig micsoda varázslatos tud az lenni. Addig húzni az agyát amíg nem bír magával... :D
(Nem kérek privit!)
#4 csatlakozom :D
legjobb érzés kicsinálni őket, aztán pedig istenit szexelni minden pózban, mindenhol..19l
Sok "férfi" miért gondolja, hogy elég, ha őket le$zopják, vagy csak beteszi, ő elmegy és ennyi?
Mert én sok ilyet hallottam, sőt, néhányat sajnos tapasztaltam is...
Itt is a legtöbb kérdés arról szól, hogy a pasi elvárja az orált, de nem viszonozza, a nő nincs kielégítve, a pasi elvàrja az anált, mert az neki jár, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!