Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolja sok nő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja sok nő, hogy elég szexkor passzívan széttenni a lábakat és a férfit nem is kell ingerelni?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek, de tényleg ahogy párt keresek, ismerkedem, több alkalommal belefutottam olyanba, hogy a hölgy partner szeretkezéskor nem igazán tesz semmit, maximum a hátamat simogatja kicsit és úgy tesz, mint aki egyfajta "teljesítményt/szolgáltatást" vár. Én mindig igyekszem nagyon figyelmes lenni, izgatni a hölgyet, hogy a libidó felemelkedjen, de nekem meg sajnos olyan is volt, hogy maradt a kínlódás. Nem vagyok impotens, de önmagában még az, hogy meztelenül összebújunk, nem minden esetben eredményez nagyon kemény és tartós erekciót. Nem azt akarnám, hogy a péniszemet símogassa (bár tény, hogy szeretem azt is), de pl sok nőnek fogalma sincs, hogy a féérfinak milyen erogén zónái vannak (mellkas, mellbimbó, derék, stb stb). Olyan is van, hogy amikor oda tévedt - véletlen - a keze, akkor kiemeltem, hogy hú de izgató, de jó, de aztán mégsem csinálta azóta sem.

Kicsit hülyén érzem magam, ha mindent úgy kellene instruálni....

2016. febr. 2. 16:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem kislányokról beszélek, hanem adott esetben 30-40 körüliekről.
2016. febr. 2. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

a 30-40es korosztályban valaki ilyen, arról régebbi pasijai is tehetnek. sok pasinak nincs más igénye csak az hogy berakja ls elmenjen, vagy hogy leszopják és elmenjen.

a szexkultúrát tanulni kell, a nőknek is. a tanuláshoz meg nyitottság meg jó tanító kell.

engem amúgy a hideg rázott ki a 30-40es korosztálytól mindig is, mert pont olyannak képzeltem őket, amit leírsz :)

a feleségem 24 éves, 18 volt amikor összejöttünk, de már ő is majdnem el volt rontva. egy vadbarom pasija előkészületek és síkosítás nélkül akarta neki popóba, amikor 16 volt. szerncsér eaz már csak egy rossz emlék neki :)

de ha valaki másfél évtizedig csak ilyen szexet tapasztal, az nem csoda hogy olyan lesz amit leírsz. nincsenek "felszabadítva" szexuális értelmben, sőt sok nem is tudja, hogy kéne élveznie a szexet.

2016. febr. 2. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így van ahogy leírod. Sok nő, 30-asok is, nem nyúl a férfi farkához, szopás eszébe set jut, csak elvárja, hogy álljon a férfi farka magától. Nagyon frusztráló, mert az lehet, hogy egy 16 éves kissrácnak már attól áll, hogy nőt lát ruhában, de nem törvényszerű, hogy egy 30-as 40-es pasinak is spontán erekciója legyen. Ahogyan a nők se mindig nedvesednek maguktól, kell az előjáték. Ez csak nekünk, férfiaknak nem jár.
2016. febr. 2. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig micsoda varázslatos tud az lenni. Addig húzni az agyát amíg nem bír magával... :D

(Nem kérek privit!)

2016. febr. 2. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:

#4 csatlakozom :D

legjobb érzés kicsinálni őket, aztán pedig istenit szexelni minden pózban, mindenhol..19l

2016. febr. 2. 22:55
 6/13 A kérdező kommentje:
Huszonéves koromban volt olyan barátnőm aki "kicsinálósan" fel tudott húzni. Istenem, azóta nem szexeltem szinte olyan jókat.
2016. febr. 3. 04:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Sok "férfi" miért gondolja, hogy elég, ha őket le$zopják, vagy csak beteszi, ő elmegy és ennyi?

Mert én sok ilyet hallottam, sőt, néhányat sajnos tapasztaltam is...

Itt is a legtöbb kérdés arról szól, hogy a pasi elvárja az orált, de nem viszonozza, a nő nincs kielégítve, a pasi elvàrja az anált, mert az neki jár, stb...

2016. márc. 3. 19:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem análra és oràlra gondoltam. Hanem arra, hogy hagyományos szeretkezés esetén a nő miért nem tudja pl simogatással kicsit izgatni a pasit?
2016. márc. 5. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát én azt tapasztaltam, hogy felesleges az ilyen izgatás. Több partneremnél is próbáltam simogatni, a testét szeretgetni, de egyből a farkukra húzták a kezem. Úgyhogy most már nem simogatok senkit, mert nincs rá igény. Furcsállom, hogy van férfi, aki pedig pont azt szereti.
2016. ápr. 6. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
jo hat csajok alapjaban eleg benak ugy altalaban, van par kivetel de a tobbseg kataszrofa. en mar ezert nem is tokolok sokat egyikkel se ha kell akkor haj elkap terdeles azt annyi. nem fogok en egyikkel se cicazni meg konyorogni hat majd ha vagyik ra akkor csinalja mashogy is. sajnos bele nevelik a legtobbe ezt a szuzike felfogast h jaj nem szabad es jaj az csunya dolog na aztan itt az eredmeny.
2016. ápr. 7. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!