Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen passzívan a barátnőm, amikor pettingelünk?
Nem szűz?
Amúgy egy hónap egyáltalán nem sok idő, nem minden lány teszi szét a lábát már kb a 2.randin.. Lehet, hogy még várni akar, nem áll rá készen.
"ha már állitolag szerelmes belém"
ez ugy hangzott mintha te kb elvárnád hogy azért mert szerelmes mindent megtegyen neked. 1 honap nem nagy idö, nem értem a felháborodásod okát. Mit kell ennyire türelmetlenkedni?
Na de h válaszoljak a kérdésre is.
Nem szüz? Mert én mikor szüz voltam, akk voltam ilyen hogy csokoloztam a fiummal, teljesen felizgultam, de ha a mellem vagy nuncim felé indult a keze megijedtem és eltoltam magamtol. Mondjuk ö addig "eröszakoskodott" amig sikerült megnyilnom elötte :) (nem ugy eröszakoskodott..csak rámenösebb volt) bár én nenek örülök mert lehet máig szüz lennék ha nem igy viselkedett vna :D
22L
Én nem várom el, csak hogy ne úgy viselkedjen, mint aki undorodik tőlem, ha egyszer szerelmes belém.
"de ha a mellem vagy nuncim felé indult a keze megijedtem és eltoltam magamtol"
Ez meg úgy hangzott amúgy, mintha 13 lennél, ráadásul a szövegedet sem tudod tagolni.
Ide figyelj segitséget akartam adni de ha te a barátnödhöz is ilyen bunkon viszonyulsz ne csodálkozz hogy tart töled...aki szüz az tart ezektöl a dolgoktol(legalábbis a többség nem mindenki veti rá magát egyböl a f a sz ra)
de ha te ugy vagy vele hogy ez miatt 13 éves szinten vagyok csak gratulálni tudok. Szerintem barátnöd is érzi milyen vagy azért nem képes elengedni magát elötted. Megérdemled! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!