Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sztetek bele menjek ebbe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet, de lényeg:

Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.

Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.

Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.

Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...

2016. ápr. 4. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es okosnak szeretnem felhivni a figyelmet erre a linkre mert ugy latom ott is elkelne a predikalas a kerdezo kislanynak mert o is heteronak valja magat aztan lannyal szeretne lenni!

Vagy ez szerinted csak a fiuknal gond?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__77..

2016. ápr. 4. 20:08
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Törtem a fejem sokat ezen. Reggel láttam és nem ment ki a fejemből a kérdés. A srác amit írt igaz. Nekem is van ilyen vágyam de pl prostihoz nem mennék (lányhoz) ezért, mert ki tudja mit kapok el. Azonban lehet én is megtenném sráccal, de csak idegennel, akit tuti nem látok újra. Mármint érted... Egyébként lehet, hogy csak mondani mondom és valójában betojnék élőben vagy ha pl rám írtál volna te.
2016. ápr. 4. 20:13
 23/63 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel különösebben ez a vita, amit a srác megnevezéséről generáltatok. Kit érdekel, minek hiszi magát? :D

Inkább meséld el, hogy milyen volt, tetszett-e, megbántad-e és hogy lesz-e folytatás!

2016. ápr. 4. 20:39
 24/63 A kérdező kommentje:

22-23:

jaja van ilyen sztem is elég sok csak ugye tabu aztán legtöbb nem mer engedni a vágyainak.

Nos megtörtént a dolog, és állat volt nagyon :) azt hittem olyan necces lesz az egész, de a srác olyan természetességgel kapta el a hajam mikor ketten maradtunk, és egy szó nélkül, hogy igazából magamhoz se tértem, miko rmár lenyomta és mosolygott a mocsok rajtam.elkezdi h na akkor ne csak a szám járjon hanem tessék, hajrá. és huh hát megtettem még jó, és nem bántam meg, dehogy bántam, pedig mondom, nem bánt velem finoman, néha a szemeim tuti kidülledtek, úgy lenyomta, és élvezte a piszok nagyon ... ja és a végén megjegyezte h kva jó volt, megint ugyanazt mondta h sajna a bnőjét nem tudja ilyen keményen megszopatni pedig hatalmas érés volt neki is.

Hát szal ez volt. Gát vagy nem gáz, nekem semmiképpen se gáz, sőt tényleg ahogy írta vki, tökre örülök h nem voltam beszari és mertem belemenni ... Hát mit is mondjak, így még sose voltam közel egy fiúhoz testileg se, de sztem lelkileg se, mert utána meg kb úgy voltunk egymással még olyan 20-30 percet mint két nagyon régi barát, és a srác se volt parás, többször is ismételte h brutálisan jó élmény volt neki is. Kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás :) de az nagyon tetszett mikor mondta h ne csak szájhős legyek, hanem akkor csináljam is :-) én meg csináltam, és állítólag elég jól ...

Ennyi :XD

2016. ápr. 4. 22:23
 25/63 A kérdező kommentje:
*érés = élmény akart lenni
2016. ápr. 4. 22:24
 26/63 A kérdező kommentje:
de amúgy most mér kíváncsi lennék h ez tényleg olyan nagy durranás egyeseknek? meg tényleg emiatt lehomóznak? :((((
2016. ápr. 4. 22:27
 27/63 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem nagy durranás, felőlem aztán csinálhatjátok. Ugyanakkor biztos nem hetero vagy...
2016. ápr. 4. 22:40
 28/63 A kérdező kommentje:

de igenis heteró vagyok!!! épp ezt mondom mióta! és a srác is!

de amúgy tényleg ideje lenne megreformálni ezt a régi ..zart hogy 3 fele osztjuk az embereket, amikor csak én is tudok több olyan heteró srácokról akiknek vannak fiúkkal dolgai néha.

és amúgy felháborító is egyben h a melegek és a bik megpróbálják kisajátítani maguknak a fiús kalandokat és ha meg heteró srác csinálja, akkor mindjárt kitalálják h ő nem is heteró :(

teljes agyrém ...

2016. ápr. 4. 22:44
 29/63 anonim ***** válasza:
100%
én azt hiszem egy ilyen lehetőséget nem tudnék kihagyni! tuti izgatna a dolog és belemennék!
2016. ápr. 4. 23:16
 30/63 A kérdező kommentje:
hidd el, más is, csak a képmutatás lényegesebb ugye ....
2016. ápr. 4. 23:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!