Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?
Hosszú a történet, de lényeg:
Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.
Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.
Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.
Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...
dehogy!
heteró srác és én is!! mindkettőnknek bnője van, ez csak úgy jött.
mondom h nem vagyok. akkor miért lenne bnőm? na meg most úgy mondod mintha egyedüli heteró fiú lennék, aki fiút szop ... na mindegy, csak durva még a feltételezés is.
amúgy elárulom, ha meleg lenne a csávó, tuti nem akarnék tőle semmit!!!
de milyen következményei lehetnek? bnőm tuti nem tudja meg mert ugye neki is ciki lenne szal ő se akarja, hát betegséget meg nem hiszem h elkapok tőle ...
nem értem, miért ennyire csőlátásúak egyesek. nem, továbbra se vagyok homo/bi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!