Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?
Hosszú a történet, de lényeg:
Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.
Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.
Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.
Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...
amúgy meg tök jó fej volt mert én féltem h hogy nézünk majd egymás szemébe utána de aztán következő alkalommal csak simán köszönt ahogy szokott meg megkérdezte hogy vagyok, aztán ennyi. szal nincs itt gond akkor ...
de nem értem amúgy kinek mi a gondja ezzel.
tudják ők kimondatlanul is, mert tudják h már régóta nagyon felnézek a srácra,
szóval akkor mégis tudják,hogy nem vagy hetero.és akkor te hogyhogy nem?:)
annyire ram eroltetni h homo vagyok amikor nem?
én ilyet nem akarok-te látod ezt:)
annyi mondtam,hogy nem vagy hetero ezzel a vággyal.lehetsz bi vagy bármi más,a lényeg,hogy vágysz egy veled azonos neműre.
Kérdező, te tényleg hatalmas forma vagy :'D
Gondold magad akárkinek, nem a mi ügyünk, de azt meg kell értened, egy srác lehet akármennyire szexi, az nem fog bejönni egy másik srácnak, aki teljesen hetero. A heteroszexualitás fogalma , hogy csak és kizárólag az ellenkező nemhez vonzódik, és csak vele hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni. Bármely más esetben nem beszélhetünk heteroszexualitásról. Ha (meleg létemre) elém raknák a világ legszexibb nőjét én akkor sem fordítanám meg, rántanám le a ruháját és tenném be neki, mert nem vonzódom hozzá. Azt pedig, hogy szerinted heterók között simán belefér egy egy petting egy azonos neművel nem tudom, hol hallottad, de téged nagyon csúnyán átvertek.
De, ha itt nem hiszel random idegeneknek, ajánlom, hogy mondd el a barátainak azt a kis "hetero" kalandodat és ők majd felvilágosítanak arról, hogy is megy ez az egész. Lehet, hogy homofób vagy és ezért nem akarod elfogadni tudat alatt, hogy ami te vagy, annak semmi köze a heteroszexualitáshoz, ergo te vagy a csőlátású és nem a sok válaszoló. Szerinted ha 4 oldalon keresztül mindneki ugyanazon a véleményen van, ami pont az ellenkezője a tiednek akkor kinek a nagyobb esélye hogy igaza van?
Vagy egy ember megy szembe a forgalommal, vagy mindneki szembe megy vele, kivétel az, az egy... Minden csak nézőpont kérdése. Szerintem gondolkodj el ezen egy kicsit...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!