Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok férfi képes két nő közül a kevésbé szebbet neki jobban tetszőnek mondani azért, mert azt gondolja hogy a tényleg szebbet úgy sem kaphatná meg soha?
Lehet, de az is lehet, hogy próbálta mindkettőt már az ágyban, és a kevésbé szépnek tűnő sokkal jobb, tüzesebb, érzékibb volt, valamint esetleg reggel nem úgy nézett ki, mint a saját anyukája... :D
42F
Ízlések és pofonok, én sem értem néha miért választ egy pasi egy ronda csajt, de neki ő tetszik.
Amúgy meg ha jobban megismered a lányt akkor az befolyásolja a kinézetét. Én is randiztam top10-es lánnyal, de egy óra után rájöttem, hogy még bottal sem nyúlnék hozzá, annyira taszító volt számomra a jelleme.
Igen!!!!
Ez lehet önbizalomhiány következménye(túlmagas piedesztálra emeli a partnert és ezért eltolja magától), de lehet védekezési mechanizmus is, mondhatni egy kevésbé potens lány talán nem fogja megcsalni, átejteni.
Mindkét felfogás arra utal, hogy a múltban ért sérelmek, rossz tapasztalatok hatása alatt cselekszik...egyik sem jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!