Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma véletlen összefutottam a bnőmmel városban. Sztetek azt gondolja most, hogy követem, vagy kémkedek utána?
Figyelt kérdés
Ma elvileg nem taliztunk volna, bár mondta hogy vásárolgat majd. És hát nekem is volt dolgom, és megláttam a kirakat mellett elhaladva őt, és beköszöntem neki, mire ő: "te már a boltba is követsz engem?" persze sztem hülyéskedett mert mosolygott, de akkor is....
Aztán nem is zavartam, csak megkérdeztem hogy van, és mondtam hogy mennem kell. Szerintetek? Meg olyan fura volt...igaz gondolom meg volt lepődve...
2010. nov. 5. 17:22
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azt gondolja, hogy kémkedsz.
2/3 anonim válasza:
sztem nem hülyéskedett. mert lehet h ő követett téged! :)
na,komolyan: ezen ne agyalj
3/3 anonim válasza:
Nyugiiii:) Ne aggódj ilyen apróságokon...:) lehet, hogy már korábban észrevette hogy ott vagy, és előre kitalálta, hogy mit fog mondani...:D de ha nem is így volt, ez akkor sem gáz:) Együtt vagytok, jártok, összefutottatok, alap, hogy odamész és köszönsz neki, elvégre a barátnőd. 100% h nem hiszi azt h kémkedsz utána...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!