Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sztetek bele menjek ebbe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet, de lényeg:

Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.

Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.

Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.

Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...

2016. ápr. 4. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

dehogy!

heteró srác és én is!

max álmodban.

2016. ápr. 5. 14:47
 32/63 anonim ***** válasza:
100%

, ha meleg lenne a csávó, tuti nem akarnék tőle semmit!!!

egy pasitól akarsz valamit az mindegy,hogy bi vagy meleg.

nem vagy hetero,ettől még lehet barátnőd,de nem az a lényeg,hanem a te vágyad...

2016. ápr. 5. 14:50
 33/63 anonim ***** válasza:
100%

melegek és a bik megpróbálják kisajátítani maguknak a fiús kalandokat

kabaréban kellene nyomnod!:)))

2016. ápr. 5. 14:52
 34/63 anonim ***** válasza:
100%

homokoznak is rendesen

semmiben nem különbözöl egy bitől vagy melegtől ott is van,hogy csak orál van.

2016. ápr. 5. 14:55
 35/63 A kérdező kommentje:

hát nagyon nem mindegy h heteró vagy meleg, mondtam már.

ha meleg lenne, nem akarnék tőle semmit!!! (és nem is bi!!)

2016. ápr. 5. 21:22
 36/63 A kérdező kommentje:
nem ez nagyon nem kabaré, de pont te bizonyítod be, hiszen te is rögtön rám nyomod h bi vagy homo miközben meg teljesen heteró vagyok. amúgy meglátnád, milyen a srác, tuti te is térdelnél neki rögtön ...
2016. ápr. 5. 21:24
 37/63 anonim ***** válasza:
100%

de kabaré,sőt stand up comedy amin évekig lehetne röhögni.és megy a hiszi is:) bár a sztorid nagyon banális,12 belőle egy tucat.

férfihez vonzódsz,tök mindegy hány csajt húztál meg,és mennyit fogsz,bi vagy.

amúgy a meleg pasik is ugyanúgy pasik mint a hetero: farkuk van.

2016. ápr. 5. 22:23
 38/63 anonim ***** válasza:
100%

milyen a srác, tuti te is térdelnél neki rögtön ...

vagy ő nekem

:)

2016. ápr. 5. 22:23
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

teljesen heteró vagyok

aha,akkor majd meséld a hetero haveroknak a péntek esti csapatáson,nincs mit titkolni rajta,ők is szokták.

2016. ápr. 5. 22:46
 40/63 A kérdező kommentje:

ezt kifejtenéd? "ár a sztorid nagyon banális,12 belőle egy tucat. "

-- ha meg banális és egytucat akkor mi a baj? akkor te is tudod h megesik az ilyen nem ritkán ...

a haveroknak meg nem kell mesélni, tudják ők kimondatlanul is, mert tudják h már régóta nagyon felnézek a srácra, szal minek titkoljam. de mondom h heteró és azért ez nem ugyanaz ...

2016. ápr. 6. 07:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!