Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sztetek bele menjek ebbe a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek bele menjek ebbe a dologba a sráccal? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés

Hosszú a történet, de lényeg:

Van egy nagyon jóarc és szép srác a felettünk levő csapatban, együtt szoktunk végezni, és mindig elcsodálkozom az öltözőben, tusolóban, mennyire jól néz ki.

Ő meg észre is vette, volt pár érdekes célzása, én meg megkérdeztem, hogy lenne-e kedve vmihez. Válasz: nem lehet mert bnője van.

Oké, ebben maradtunk, de aztán pár nap múlva azt mondta h átgondolta és az már régóta izgatja a gondolat, milyen lehet megsz---atni egy fiút keményen, mert a bnőjével mégse teheti. És kérdezte h ebben benne vagyok-e de semmi viszonzás, csakis egyoldalúan lenyomja és kész, mert ő tényleg heteró. Viszont nagyon királynak tartja ha kegyetlenül megsz---athat egy fiút, azt mondta ez nagyon macsós.

Sztetek bele menjek így is? Mondjuk izgat a dolog, szal 90% bele megyek, csak érdekelne h más fiúk mit mondanának erre (vagy akár lányok is). Nekem túlságosan bejön ahhoz h nemet mondjak ...

2016. ápr. 4. 08:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 kovpet ***** válasza:
94%
Majd mesélj, hogy milyen volt :)
2016. ápr. 4. 12:53
 12/63 anonim ***** válasza:
94%
Szted mi különböztet meg téged egy biszexuálistol?
2016. ápr. 4. 14:11
 13/63 A kérdező kommentje:
hát gondolom azok homokoznak is rendesen nem csak az egyik megszopatja a másikat na érted ....
2016. ápr. 4. 14:30
 14/63 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem kine hagyd! Basszus egyszer élünk! Én azóta is bánom hogy nem mertem belemenni egy nagyon szép fiúval pedig ő is akarta!
2016. ápr. 4. 14:34
 15/63 anonim ***** válasza:
95%
14es vagyok még annyi hogy drukkolok neked! Privibe mond el milyen volt léci léci köszi
2016. ápr. 4. 14:35
 16/63 A kérdező kommentje:

köszi, már megbeszéltük szal tuti nem hagyom ki :) de mekkora egy piszok, az az egyetlen feltétele h akkor nyelek mindent. de mondtam h oké, elvégre egy Adonis ...

majd elmondom rendben, lehet h már ma este meglesz dolog, attól függ hogy alakul.

2016. ápr. 4. 14:43
 17/63 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jól teszed, hogy belemégy, biztos nagy élmény lesz. Én nem ítéllek el, sőt izgat is. N
2016. ápr. 4. 15:59
 18/63 A kérdező kommentje:
KIKÉREM MAGAMNAK H ÖNKÉNYESEN CSAK ÚGY ÁTTETTÉK A KÉRDÉSEMET A BISZEXUALITÁS KATEGÓRIÁBA, AMIKOR NEM VAGYOK BISZEX, ÉS NEM IS SZERTEM A BISZEXEKET!!!! ÍRTAM VILÁGOSAN H CSAKIS HETERÓ FIÚVAL CSINÁLNÉK ILYET ELEVE !!! TESSÉK VISSZATENNI A HETERÓ KATEGÓRIÁBA!!
2016. ápr. 4. 17:54
 19/63 anonim ***** válasza:
97%
Fogd már fel, akinek barátnője van és férfit szop le az biszex :D
2016. ápr. 4. 18:28
 20/63 A kérdező kommentje:

de nem !!!!!!

nagyon csőlátásúak vagytok ... és akkor a pánszexuális meg a heteroflexibilis meg stb? kicsit le vannak egyesek maradva, ezeket a kategóriákat is újra át kéne itt is gondolni. na de megyek mert edzés kezd és aztán jön a srác :)

2016. ápr. 4. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!