Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Figyelt kérdés

1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...

Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.

2010. máj. 13. 16:02
1 2 3 4 5 6
 51/56 Tőkésréce ***** válasza:
35%
de mi a faszér kell éveket várni? én 1-2 hónapnál nem bírom tovább még egy szűz lánynál sem, hogy várjak. az egész szerelem lényege a szex, ha elvonatkoztatunk a filozófiai megközelítésétől... persze, szép dolog várni valakire, bizonyítanunk a hűséget, de nem évek árán. nagy hülye az utolsó is má bocsesz... én elhajtom az olyan nőket a pic$ába, akik nem akarnak szexet ennyi ideig...
2010. máj. 31. 23:10
 52/56 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 17:43

Ez durva.

2010. jún. 1. 10:03
 53/56 anonim ***** válasza:
Hogyan tehetnéd jóvá a bűnöd? Szerintem elég egy szike és egy vágás az alkarodon, az ered mentén, lehetőleg hosszában.
2010. jún. 2. 01:22
 54/56 anonim válasza:

23:10

Ezek szerintte meg senkibe nem voltal igazan szerelmes! Majd eljon neked is nefelj....csak kivanom hogy ne ugy mint nekem!

20/F

2010. jún. 4. 09:44
 55/56 Tőkésréce ***** válasza:

előzőnek:

de, most is igazán szerelmes vagyok. én bele is szoktam betegedni az érzésbe, főleg hogy a jelenlegi barátnőmmel úgy érzem, ő az igazi. viszont szexuálisan is nagyon-nagyon kívánom. meg is történt köztünk 1 hónapjára, nem érzem, hogy bármit is elsiettünk volna. minden szép és tökéletes. tovább várva a dologgal 1-2 hónap alatt becsavarodtam volna szerintem, így is nagyon sokszor gondolok a szexre. jó mondjuk nekem szenvedélyem is a szex, ha kissé prűdebb volnék, biztosan nem zavarna a várakozás....

2010. jún. 4. 11:41
 56/56 Tőkésréce ***** válasza:

sajnálom, hogy durván fogalmaztam és elitéllek, de nekem tényleg ez a véleményem. a szexszel sokat várni felesleges, abból csak gondok lehetnek. egy egészséges kapcsolat velejárója. 1-2 hónap bőven elég ahhoz, hogy megismerjük a másikat annyira, hogy bízzunk egymásban. van egy jó haverom, aki például csak házasság után akar lefeküdni a barátnőjével. elitélem őt is. viszont ismerem, és nagyon példamutató ember minden téren. a szexhez kapcsolódó hozzáállását mégsem tudom elfogadni.

előző voltam és a 23:10

2010. jún. 4. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!