Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?
1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...
Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.
Múlt időben írtad : szerettem! Mért akarsz még esélyt?
Ha szeret (ennek ellenére is) akkor jelentkezni fog de ne nagyon számíts rá szerintem. Milyen dolog a barátod nélkül szórakozni menni?
Hát ez kegyetlen. Ezt nem tudnám elviselni, és IGEN, VAN KÖZE HOZZÁD A HANGRÖGZÍTŐJÉNEK. Én teljesen sokkot kaptam, én is leittam volna magam a helyében.
1. Ennyi idős férfiban tombolnak a hormonok, és 1 évet várt rád.
2. Hogy a francba fekhettél le valakivel csak úgy, ha valakit, akibe szerelmes vagy, azt sem engedted be a Mennyek Kapuján?
3. Hogy a francba várod tőle, hogy ezt megbocsássa?
4. Ezek után hogy háborodhatsz fel azon, ha leribancoznak? (Random emberrel lefekszek házibulikban, akikkel utána még csak egy randim sem lesz + közben van barátom, aki szerelmes belém = RIBANC)
Nézd meg ezt, és közben gondolkodj el!
Teljesen megértem a barátodat.A szüzesség olyan kincs,amit csak egyszer,egy embernek adhatsz oda,és meghatározó élmény lehet.Én tudom,mert a 14 éves bnőm esküdözött nekem,hogy énvok az igazi,közbe előttem már 2 sráccal lefeküdt.
Persze van ami a testi dolgoknál igenis fontosabb,ha nagyon szeret lehet h megbocsájt.
szerintem menj el dokihoz és varrasd vissza a hártyádat, ez a legtöbb amit tehetsz.
amúgy én biztos széterőszakoltam volna a seggedet ezek után... a feneked szűzessége legalább az enyém lett volna, de az jobban fáj és jobban vérzik is...
Utolsó.
Nem értem hogy mit akartál irni. xD
Bocsi! Egy kicsit elirtam! Tudod vasarnap hajnalban delutan 1 ora volt en meg almos voltam :D....Szoval az volt velem hogy 2 ev utan megtettek ezt velem. 2 evet vartam a lanyra..es huseges tipus vagyok. Ezutan a hatam mogott megdugta a volt legjobb haverom. Mindketten szuzek voltunk. Annyira magam alatt voltam hogy ki akartam ugrani a tizedkrol es ha nem akarom elszivni az utolso cigimet akkor nem jon idobe egy ismeros aki leszedjen engem mikozben az erkejen csucsulok cigivel a kezemben a labam alatt 10 emelettel. Szerencsere azota tobbe kevesbe kihevertem...meg mindig szuz maradtam es egy cseppet sem szegyellem. A pofonok vagy megerositenek vagy nem. En a szerencesek kozott vagyok! Neked meg kedves kerdezo azt uzenem hogy az olyan lanyok mint te inkabb assak el magukat...mert a fiu helyeben a szemem ele nem kerulnel!
Udv! 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!