Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Figyelt kérdés

1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...

Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.

2010. máj. 13. 16:02
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

17:28!

Hát tud meg igen is megbántam, te attól még nem vagyok ribanc.

Amúgy meg felívtam de csak a rögzített hallottam, ami számomra furcsa volt mert eddig teljesen más volt a rögzítőn üzenetnek. A mostani "kérlek hívj vissza később, egy ideig nem leszek itthon és ha hazaértem és kijózanodtam akkor visszahívlak. Köszi szia."

Lehet köze hozzám a rögzítője hangüzenetének váltásához, eddig teljesen más volt?

2010. máj. 13. 17:56
 22/56 anonim válasza:
53%

Ha igazán szeretted volna akkor ezt nem csináltad volna vele.Ne lepődj meg hogy ribancnak neveznek mert csak azok csinálnak ilyet és szerintem is az vagy.Ha van esze a barátodnak akkor nem bocsájt meg.

Hülye krva!

2010. máj. 13. 18:20
 23/56 anonim válasza:
Fájt neki mert szeret téged..nem volt szép tőlled az bisztos.Az időt már nem lehet visszafordítani...Beszélj vele(személyesen),mondd el érzéseidet.Aztán adj neki kis időt.
2010. máj. 13. 19:37
 24/56 anonim válasza:
100%

Te nem is szereted őt!:(

Jobban jártok,ha már nem jöttök újra össze..nem lenne már olyan,mint régen.

Sajnálom,hogy ilyen hülye voltál.

2010. máj. 13. 20:26
 25/56 anonim válasza:

Ha tanultál belőle akkor semmi baj!

"Ami volt más elmúlt már nem él hol volt hol nem volt elvitte a szél!" Ne bánkódj azon ami már megtörtént mert ha emészt a bűntudat akkor non szarul leszel ezt jó tanácsként mondom! nekem is volt bűntudatom és még most is van ls nevetni sem jó ha van!

Bocsásd meg magadnak csk figyelj a "vonzás törvényéreˇ" ha rosszra gondolsz rossz dolog jön soha ne gondolj negatív dologra nem tom mér írom le de majd jön az sztem nálad h nem akarsz élni vagy valami hidd el h soha ne gondolj arra!

én a fiú helyében megbocsátanék

2010. máj. 13. 21:48
 26/56 anonim válasza:
100%
Kikészítetted idegileg elég szépen...grat:)..a sors visszaasja lehet hogy nem ilyen módon..
2010. máj. 14. 14:07
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát, drága, röviden tömören, ezt elqrtad! "Nem kicsit, nagyon!" (Az idézőjel muszáj, nehogy szerzői jogvitába keveredjek :) ) De nem is az a "hú, bmeg, elrontottam", hanem az az igazi, vérprofi "kib*szottul elcsesztem". Drága, egy héttel azelőtt, hogy lefeküdtetek volna egymással? Tudod, mekkora az a százas szög? Na akkorát vágtál bele a barátodba! Ezek után mit vársz?
2010. máj. 14. 21:53
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

Hehe... cuki, vonzás törvénye. Annyira gondolt (vágyott) a jóra, hogy idő előtt becsúszott. Úgy egy héttel előtte. Besülök...

FS

2010. máj. 14. 21:55
 29/56 anonim ***** válasza:

Nem szeretted igazán, ha képes voltál megcsalni! Én se bocsájtanék meg a fiú helyében! Jóvá nem teheted, viseld a következményeket. És legközelebb, nagyon jól gondold meg, hogy mit csinálsz!!!!

E

2010. máj. 15. 08:27
 30/56 anonim válasza:
100%
Örülj hogy nem én vagyok barátod, mert lehet hohy ő megbocsájt, de éntőlem kamatostul kaptad volna vissza te hálátlan ribanc!!!
2010. máj. 15. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!