Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?
1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...
Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.
szerintem ásd el magad ha 1 éven át várattad szerencsétlent,és a beigért szex előtt 1 héttel megdugatod magad mással...
én nem bocsátanék meg a helyébe,remélem ő se fog
Teljesen igaza lenne a barátodnak, ha otthagyna.
Ő régóta rágta a füled, hogy feküdjetek le és nem voltál hajlandó, másnak meg az első éjszaka odaadod magad. Ebből csak az a következtetés vonható le, hogy nem ő az igazi, mert ha tényleg őt akartad volna, akkor vele is lefeküdtél volna.
Megértem a barátod.
Szerintem felejtsd el, hogy visszamegy hozzád. Bár próbálkozhatsz visszaszerezni, de ha meg is bocsájtana, mindig féltékenykedne, már nem bízna benned.
Az első szerelmed előtt elástad magad egy életre!
Ha meg is fog bocsájtani eseteleg komoly kapcsolat lesz még ezután köztetek számolnod kell azzal hogy mindig a fejedhez fogja vágni amit tettél vele, és igaza lesz! Ez már sosem lesz olyan mint régen... Felejtsd el őt!
itt mindenki bűnös.
Te azért mert (ha pia miatt is) de lefeküdtél egy másik sráccal.
A b.nőd báttya azért mert kihasznált lényegében
A barátod meg azért mert nem beszéli meg veled a dolgokat.
Biztos hogy szeret,de elvesztette a bizalmadat és ezért nagyon haragszik rád. ez télleg egy nagyon rossz cselekedet volt, főleg azért mert ugye mondtad hogy elmélyült a kapcsolatotok. a lényeg hogy adj neki egy kis időt, talán még egy hetet kibírsz nélküle, aztán ha nem jelentkezik, menj el hozzájuk és beszéld meg vele a dolgokat. addig ne nagyon zaklasd, mutasd neki hogy szereted de ne szállj rá, ne szekáld. ne hivogasd egy nap többször is. sajnos azt kell mondanom, hogy nem lepődnék meg,ha most ő is megcsalna téged :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!