Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?
1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...
Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.
te sértődsz meg ha ilyen jelzővel illetnek, képzeld magad a helyébe de őszintén ? te megbocsájtanál ?
én soha, és így is van jól, tanulj a hibáidből, ha már nem is szeretred a barátod és hazudtál is neki abba hogy szereted.
Hát... ezt a srác élete végéig se fogja elfelejteni. És egy ideig ki lesz bukva... hogy az fél év, vagy másfél... az elválik. Lehetséges, hogy 1-2 évig nem igazán lesz bizalma senkihez annyira, amennyire kéne, de tuti, hogy később is néha ott fog lebegni ilyesmi a szeme előtt... pedig a kapcsolatok alapja a bizalom.
Szerintem te nem fogod fel eléggé a helyzet súlyát.
sajnálom ami történt szörnyü lehet:(
bocsi, h csak ennyit tudok hozzáfüzni,de már több oldalt irtak válasznak és nemis tudnék okosakat mondani..
szoval sajnálom:((
amugy azon az estén ittál?
15L
R*banc. Hagyd a barátod. Jobb lesz neki nélküled.
OM
Ebben a korosztályban minden lány ordas nagy krva... tisztelet a kivételnek. Kezdjük ott hogy a barátnőd bátyjával... minimum 4 évvel idősebb nálad gondolom. Az ilyen fiúk kihasználnak titeket, de nem veszitek észre, mindenhol csak "jaj, olyan jól megvagyunk,vele vesztettem el a szüzességem,nagyon szeretem, aztán szépen ott hagy, a normális korosztályotokon belüli fiúk meg maradnak barátnő nélkül és nézik a "nagyokat" a "nagy szerelemben". És valószínüleg mindenki lefog pontozni hogy ő nem is krva, de nézz csak magadba...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!