Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Figyelt kérdés

1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...

Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.

2010. máj. 13. 16:02
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

te sértődsz meg ha ilyen jelzővel illetnek, képzeld magad a helyébe de őszintén ? te megbocsájtanál ?

én soha, és így is van jól, tanulj a hibáidből, ha már nem is szeretred a barátod és hazudtál is neki abba hogy szereted.

2010. máj. 16. 07:26
 32/56 anonim válasza:
100%
Azt szeretnéd hogy a fiú megbocsásson akkor akaszd fel magad, vagy csak hagyd békén és hagyd neki hogy egy normálist lányt keressen aki megbecsüli és nem kurv@ mint te...
2010. máj. 16. 13:56
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, hogy ezt nem lehet megbocsájtani, és te nem szereted őt akkor, ha ilyet tettél. Legjobb lenne, ha sosem szólnál többet hozzá, hadd lépjen túl ezen, bár simán maradandó lelki sérülést okoztál neki. Csak nehogy kárt tegyen magában egy ilyen ringyó miatt, mint te!
2010. máj. 16. 17:39
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ezt a srác élete végéig se fogja elfelejteni. És egy ideig ki lesz bukva... hogy az fél év, vagy másfél... az elválik. Lehetséges, hogy 1-2 évig nem igazán lesz bizalma senkihez annyira, amennyire kéne, de tuti, hogy később is néha ott fog lebegni ilyesmi a szeme előtt... pedig a kapcsolatok alapja a bizalom.

Szerintem te nem fogod fel eléggé a helyzet súlyát.

2010. máj. 17. 08:09
 35/56 anonim válasza:
szüz k.rva!!téél képzeld el forditva a dolgot ha házibuliba barátod dug meg egy csajt te meg bocsáltanál neki?nem hiszem!!ez jová tehetetlen!örülj neki hogy anyival meg usztad hogy le lépet!nem mindenkinél usztadvolna meg ennyivel.....
2010. máj. 17. 14:55
 36/56 anonim ***** válasza:
Az ilyet alapból nem bocsátanám meg, de hogy még vele nem is voltál, inkább mással kúrattad meg magad... Hát szerintem ásd el magad. En a rác helyében még szembe is köpnélek, s nem érdekelnme menniyre szerttelek, nem bocsátanék meg. Ha sajálod, ha nem akkor sem. És igaza is lenne.
2010. máj. 29. 19:42
 37/56 anonim válasza:
kösd fel magad! hülye p#csa!!!
2010. máj. 29. 20:04
 38/56 anonim ***** válasza:

sajnálom ami történt szörnyü lehet:(

bocsi, h csak ennyit tudok hozzáfüzni,de már több oldalt irtak válasznak és nemis tudnék okosakat mondani..

szoval sajnálom:((

amugy azon az estén ittál?

15L

2010. máj. 29. 20:11
 39/56 anonim ***** válasza:

R*banc. Hagyd a barátod. Jobb lesz neki nélküled.

OM

2010. máj. 29. 20:27
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korosztályban minden lány ordas nagy krva... tisztelet a kivételnek. Kezdjük ott hogy a barátnőd bátyjával... minimum 4 évvel idősebb nálad gondolom. Az ilyen fiúk kihasználnak titeket, de nem veszitek észre, mindenhol csak "jaj, olyan jól megvagyunk,vele vesztettem el a szüzességem,nagyon szeretem, aztán szépen ott hagy, a normális korosztályotokon belüli fiúk meg maradnak barátnő nélkül és nézik a "nagyokat" a "nagy szerelemben". És valószínüleg mindenki lefog pontozni hogy ő nem is krva, de nézz csak magadba...

22/F

2010. máj. 29. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!