Mivel tehetném romantikussá az estét? (lent több)
15 éves lány vagyok és valentin napkor leszek fél éve együtt a barátommal.nálunk fog aludni, de még nemfeküdtünk le és én eddig egy közös fürdözést gyertyával habfürdövel gondoltam el...de ez kevés.szeretnék még valami romantikusat tervezni!vacsit fözni nem igazán tudok mert még nem is tudok fözni!akinek vannak jo ötletei amit megtudok csinlálni és örülne neki a barátom irjon!!Köszönöm.
a barátom 17
készíts be egy filmet, pl P.S. I love you.. (www.moovie.hu) húzz friss ágyneműt, illatos mécses, esetleg egy üveg pezsgő..
15/L
(előző vagyok)
egyébként le szeretnél feküdni vele?
Ahhoz képest, hogy 15 éves elég éretten gondolkozik, és látszólag nem is görcsöl a dolgon. Ezért a tanácsom: szép ez az elképzelés, mármint a habfürdőzés meg minden, de a pasit ne ijeszd meg azzal hogy teljesen romantikussá teszed az egész lakást, mert (mondjuk nem írtad hogy a fiú szűz-e), de ha az ideges lesz, hogy történnie kell valaminek.
A vízben pedig nem ajánlatos szexelni, ha nem szedsz tabit, akkor ott a gumi nem biztonságos.
Azt mondom együtt díszítsétek fel a fürdőt, és így legalább a pasid is tud a szándékodról.
L/23
Ne spilázd túl, csajszi... A fiút nem nagyon fogja érdekelni a gyertya... Ő mindenképpen fel fog izgulni és nem fog figyelni az ilyesmire. Majd utólag fog csak belegondolni,hogy milyen jó volt veled először, de akkor már teljesen mindegy, mert az idő ígyis-úgyis megszépíti az ilyen emlékeket! :)
Ne aggódj... Zene, kád, gyertya.. Bőven elég! ;) Jó leszel! Szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!