Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mivel tehetném romantikussá...

Mivel tehetném romantikussá az estét? (lent több)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és valentin napkor leszek fél éve együtt a barátommal.nálunk fog aludni, de még nemfeküdtünk le és én eddig egy közös fürdözést gyertyával habfürdövel gondoltam el...de ez kevés.szeretnék még valami romantikusat tervezni!vacsit fözni nem igazán tudok mert még nem is tudok fözni!akinek vannak jo ötletei amit megtudok csinlálni és örülne neki a barátom irjon!!Köszönöm.

a barátom 17

2010. febr. 1. 20:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
28%
szop.d le
2010. febr. 1. 20:19
 2/11 anonim válasza:
65%

készíts be egy filmet, pl P.S. I love you.. (www.moovie.hu) húzz friss ágyneműt, illatos mécses, esetleg egy üveg pezsgő..

15/L

2010. febr. 1. 20:28
 3/11 anonim válasza:
48%

(előző vagyok)

egyébként le szeretnél feküdni vele?

2010. febr. 1. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
hát ha minden oké, és ugy lesz akkor igen, már készen állok rá, de ha mégse akorsebaj.
2010. febr. 1. 20:30
 5/11 anonim válasza:
100%
Neharagudj , de15 évesen nem gondolod korainak a lefekvést, érzelmileg és szellemileg még egy átalakulás előtted van, mi lesz ha megbánod és nem tudod majd visszacsinálni!
2010. febr. 1. 20:48
 6/11 anonim válasza:
100%
Szerintem,a olvasztott csokival,eperrel és tejszínhabbal nemfogsz mellényúlni.Gyújtasz néhány gyertyád,és a fenti kellékek pedig az előjátékot garantálják :) Kipróbáltam,nálam bevált ;)
2010. febr. 1. 21:01
 7/11 anonim válasza:
75%
nem fogja megbánni, vannak nagyon érett 15 éves lányok is. és amint olvastad nem feltétlenül akar lefeküdni a barátjával csak ha ugy alakulnak a dolgok. és nem lesz felelőtlen... igaz?
2010. febr. 1. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy 15 éves elég éretten gondolkozik, és látszólag nem is görcsöl a dolgon. Ezért a tanácsom: szép ez az elképzelés, mármint a habfürdőzés meg minden, de a pasit ne ijeszd meg azzal hogy teljesen romantikussá teszed az egész lakást, mert (mondjuk nem írtad hogy a fiú szűz-e), de ha az ideges lesz, hogy történnie kell valaminek.

A vízben pedig nem ajánlatos szexelni, ha nem szedsz tabit, akkor ott a gumi nem biztonságos.

Azt mondom együtt díszítsétek fel a fürdőt, és így legalább a pasid is tud a szándékodról.

L/23

2010. febr. 2. 15:39
 9/11 A kérdező kommentje:
nemleszünk felelötlenek és szüz a barátom.nemakarom az egész lakást és tudja nagyon jol h semmi sem kötelezö de ö már régota akarja csak ö vár rám.csak én szeretném ha romantikus lenne és már 3-4 honapja pettingelünk és nemgörcsölök és nemfélek a dologtol felvagyok rá készülve mert nagyon szeretem.köszönöm a tanácsokat.:)de még azért szivesen irhattok
2010. febr. 4. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne spilázd túl, csajszi... A fiút nem nagyon fogja érdekelni a gyertya... Ő mindenképpen fel fog izgulni és nem fog figyelni az ilyesmire. Majd utólag fog csak belegondolni,hogy milyen jó volt veled először, de akkor már teljesen mindegy, mert az idő ígyis-úgyis megszépíti az ilyen emlékeket! :)

Ne aggódj... Zene, kád, gyertya.. Bőven elég! ;) Jó leszel! Szoritok!

2010. febr. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!