Mivel tehetném különlegessé?
Figyelt kérdés
Barátommal az egy éves évfordulónkra tervezzük az első együttlétet.Mivel tehetném különlegessé?Illetve melyik pózt ajánlatos?
16/L
2011. máj. 4. 16:33
1/9 anonim válasza:
Tegyétek azzal különlegessé, hogy spontánul csináljátok :D
Nem kell erre készülődni. Amit gondoltok, aztán ha nem jön be próbálkoztok másképp. Nem kell túlspilázni a dolgokat.
2/9 anonim válasza:
Esetleg előtte egy gyertyás vacsora. A többi, ha jó, úgyis ünnepi.
4/9 anonim válasza:
te 16 vagy barátod valószínü több jó pár évvel ugye ?:D
5/9 xxxTüncsixxx válasza:
én az előzőeket nem tartom helyes válasznak..én azt gopndolom..hogy pl..menjetek el egy szórakozóhelyre..buliba..:)) igyatok 1-2 valamit..és sokkkal oldottabb lesz a hangulkat..nem lesz feszült..viszont abba igazuk van..h nem kell rágörcsölni..;) spontán..;)
6/9 Kingaa1 válasza:
mi egyszer készültünk és mire odakerültünk, mivel nagy volt az elvárás igy kicsi volt a betakaritott öröm:)
7/9 anonim válasza:
Egy jó vacsi valami étterembe, vagy meki. :)
Aztán otthon filmezés, és majd alakulnak a dolgok.
Csak vigyázzatok, és menjetek biztosra, hogy ne nyissanak rátok. Ha bennetek van a para a benyitással kapcsolatban, akkor valamilyen szinten az megölheti a hangulatot.
Aztán csak okosan, és élvezzétek! :)
18/L
8/9 anonim válasza:
Szerintem is filmezzetek, meg egyetek és ha akarjátok úgyis megtörténik...márpedig úgy tűnik akarjátok :)
9/9 A kérdező kommentje:
igen énis valami ilyesmikre gondoltam:Dköszi szépen a tippeket. barátom is 16 :D őis szűz.:D
2011. máj. 4. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!