Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tehetném számára kevésbé...

Hogy tehetném számára kevésbé fájdalmassá, esetleg csodálatossá az elsőt? (28/F)

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a párommal, én 28 éves vagyok, de sohasem volt "dolgom" még szűzzel. A levegő egyre csak forr körülöttünk, így szinte biztos, hogy a közeljövőben megtörténik a dolog.

A párom 19 éves, duci, ezért eléggé gátlásos, amit én folyamatosan próbálok megtörni (nehezen, mivel olyan a neveltetése is), igyekszem éreztetni vele, hogy nekem ő nagyon kívánatos, és hogy szeretem. Mit tanácsoltok, milyen környezet oldaná fel a gátlásait?

Amivel még gondban vagyok, hogy hogyan hatoljak belé. Gyengéden, lassan, vagy egy hirtelen mozdulattal a kevésbé fájdalmas?

Illetve vannak olyan pozitúrák, amelyeket a ducik jobban élveznek?

Bármilyen tanácsot még szívesen fogadok.

Bunkó válaszokat nem várok.

2010. okt. 1. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen lassan, gyengéden hatolj belé és tágítsd ki előtte az ujjaiddal fokozatosan, különben neked is fájni fog (de ezt gondolom tudod).

ami a helyet illet, elsőre a legjobb, ha nyugodt helyen vagytok, nem zavar senki, pl. nálad, ha egyedül élsz.

előtte talán nem árt a romantikázás sem, hátha úgy jobban oldódik és nem lesz annyira gátlásos. főzhetnél neki vmit finom vacsit :)

sok sikert!

2010. okt. 1. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

kedves vagy, hogy így figyelsz rá :)

a környezettel kapcsolatban annyit, h sztem legyen félhomály, esetleg sötét, talán az, h nem világos van, és nem lehet őt látni teljesen, feloldja..

behatolni meg inkább lassan.. nekem is fájt az első, és attól, h egy gyors mozdulattal "elintézed", utána még kicsit kellemetlen lesz, nem csak az első behatolás fáj (legalábbis én így tapasztaltam, de aztán már a többi szeretkezés nem fájt :) ) szóval szerintem lassan.

pózzal kapcsolatban passz, nem vagyok duci :)

2010. okt. 1. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
első néhány behatolásnál szerintem jó a misszionárius, utána váltsatok kutyira, azt biztosan élvezni fogja.
2010. okt. 1. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 1x voltam szűz csajjal sztem a sima misszionárius a jó, előtte pettingeljetek izgasd fel nagyon meg tágítsd ki tuti szűk lesz még + síkosító aztán szépen nagyon lassan. Sztem az a legfontosabb h megbízzon benned meg hogy tudja h figyelsz rá, és akkor el tud jobban lazulni és nem fog fájni neki annyira.

Azt h most lassan vagy hirtelen lökés, azt ő tudja, majd mondja. Nekem úgy volt h másfél órán keresztül próbáltuk, de ha lassan csináltam egyszerűen nem tudtam egy pontnál tovább menni mert nagyon fájt neki. Aztán megunta és mondta h na jó lökjek rajta egy nagyot :D Szal azt majd ő mondja úgyis h mit akar.

Rem segítettem.

17/F

2010. okt. 1. 13:34
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Egyedül élek, én is arra gondoltam, hogy nálam történjen meg. Természetesen a romantika alap, nem szeretném lerohanni, azt szeretném, hogy élvezze az egészet, és nem egy kellemetlen dologgal kötné össze a szexet, mert én úgy látom ezt a dolgot, mintha utána tőlem is függne valamennyire, mit gondoljon a szexről a későbbiekben. A félhomály jó ötlet, nem hinném, hogy ő az a típus, aki rivalda fényben élvezné a dolgokat.

Akkor lassú leszek :)

Még pár kérdés:

* Mennyire fáj egy ilyen dolog neki?

* A fájdalom elrontja a helyzetet?

2010. okt. 1. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

fájni fog neki eléggé, de egy idő után a fájdalom átalakul élvezetté és akkor már el is felejti, h előtte mennyire fájt. így valószínűleg úgy áll majd hozzá a későbbiekben, h minden percet élvez, különösen, ha veled lehet, akit szeret :)

tényleg szép tőled, h ilyen figyelmes vagy, a bnőd nagyon szerencsés, de ugye a továbbiakban is így lesz?! :)

2010. okt. 1. 13:45
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

13:34 vok

* Mennyire fáj egy ilyen dolog neki?

Én úgy tudom, ez emberfüggő, az én exemnek nagyon fájt, egy haverom azt mondta, az ő barátnője viszont alig érzett vmit az egészből... szal emberfüggő.

* A fájdalom elrontja a helyzetet?

Ja, el, szal első alkalommal ne számíts vmi hej de vad állati szexre :D De hát ez van, túl kell esni rajta.

2010. okt. 1. 13:46
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem is szeretek vadállatiasan szexelni, az érzéki örömök híve vagyok :) A partnerem kielégülése számomra sokkalta fontosabb, mint a sajátom.

Természetesen így marad, nagyon szeretem Őt, a kapcsolatunk eléggé komoly érzelmileg. És remélhetőleg még komolyabb lesz :)

2010. okt. 1. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

13:21es vagyok.

Szerintem nem rontja el a fájdalom, mert annyira vágytok egymásra, hogy megéri, és egy idő után tényleg nem fog neki fájni. :)

2010. okt. 1. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan aranyos vagy, mintha csak a saját barátomat hallanám:) Mi is 19 és 28 évesek vagyunk:)

Nekem is ő volt az első (és remélem utolsó is ő marad:D), én csodálatosan éltem meg, nagyon figyelmes volt velem, eltompította az érzés azt a kis fájdalmat amit éreztem.

Hajrá, sok sikert:)

2010. okt. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!