Hogy tehetném számára kevésbé fájdalmassá, esetleg csodálatossá az elsőt? (28/F)
4 hónapja vagyunk együtt a párommal, én 28 éves vagyok, de sohasem volt "dolgom" még szűzzel. A levegő egyre csak forr körülöttünk, így szinte biztos, hogy a közeljövőben megtörténik a dolog.
A párom 19 éves, duci, ezért eléggé gátlásos, amit én folyamatosan próbálok megtörni (nehezen, mivel olyan a neveltetése is), igyekszem éreztetni vele, hogy nekem ő nagyon kívánatos, és hogy szeretem. Mit tanácsoltok, milyen környezet oldaná fel a gátlásait?
Amivel még gondban vagyok, hogy hogyan hatoljak belé. Gyengéden, lassan, vagy egy hirtelen mozdulattal a kevésbé fájdalmas?
Illetve vannak olyan pozitúrák, amelyeket a ducik jobban élveznek?
Bármilyen tanácsot még szívesen fogadok.
Bunkó válaszokat nem várok.
mindenképpen lassan, gyengéden hatolj belé és tágítsd ki előtte az ujjaiddal fokozatosan, különben neked is fájni fog (de ezt gondolom tudod).
ami a helyet illet, elsőre a legjobb, ha nyugodt helyen vagytok, nem zavar senki, pl. nálad, ha egyedül élsz.
előtte talán nem árt a romantikázás sem, hátha úgy jobban oldódik és nem lesz annyira gátlásos. főzhetnél neki vmit finom vacsit :)
sok sikert!
kedves vagy, hogy így figyelsz rá :)
a környezettel kapcsolatban annyit, h sztem legyen félhomály, esetleg sötét, talán az, h nem világos van, és nem lehet őt látni teljesen, feloldja..
behatolni meg inkább lassan.. nekem is fájt az első, és attól, h egy gyors mozdulattal "elintézed", utána még kicsit kellemetlen lesz, nem csak az első behatolás fáj (legalábbis én így tapasztaltam, de aztán már a többi szeretkezés nem fájt :) ) szóval szerintem lassan.
pózzal kapcsolatban passz, nem vagyok duci :)
Én 1x voltam szűz csajjal sztem a sima misszionárius a jó, előtte pettingeljetek izgasd fel nagyon meg tágítsd ki tuti szűk lesz még + síkosító aztán szépen nagyon lassan. Sztem az a legfontosabb h megbízzon benned meg hogy tudja h figyelsz rá, és akkor el tud jobban lazulni és nem fog fájni neki annyira.
Azt h most lassan vagy hirtelen lökés, azt ő tudja, majd mondja. Nekem úgy volt h másfél órán keresztül próbáltuk, de ha lassan csináltam egyszerűen nem tudtam egy pontnál tovább menni mert nagyon fájt neki. Aztán megunta és mondta h na jó lökjek rajta egy nagyot :D Szal azt majd ő mondja úgyis h mit akar.
Rem segítettem.
17/F
Köszönöm a válaszokat :) Egyedül élek, én is arra gondoltam, hogy nálam történjen meg. Természetesen a romantika alap, nem szeretném lerohanni, azt szeretném, hogy élvezze az egészet, és nem egy kellemetlen dologgal kötné össze a szexet, mert én úgy látom ezt a dolgot, mintha utána tőlem is függne valamennyire, mit gondoljon a szexről a későbbiekben. A félhomály jó ötlet, nem hinném, hogy ő az a típus, aki rivalda fényben élvezné a dolgokat.
Akkor lassú leszek :)
Még pár kérdés:
* Mennyire fáj egy ilyen dolog neki?
* A fájdalom elrontja a helyzetet?
fájni fog neki eléggé, de egy idő után a fájdalom átalakul élvezetté és akkor már el is felejti, h előtte mennyire fájt. így valószínűleg úgy áll majd hozzá a későbbiekben, h minden percet élvez, különösen, ha veled lehet, akit szeret :)
tényleg szép tőled, h ilyen figyelmes vagy, a bnőd nagyon szerencsés, de ugye a továbbiakban is így lesz?! :)
13:34 vok
* Mennyire fáj egy ilyen dolog neki?
Én úgy tudom, ez emberfüggő, az én exemnek nagyon fájt, egy haverom azt mondta, az ő barátnője viszont alig érzett vmit az egészből... szal emberfüggő.
* A fájdalom elrontja a helyzetet?
Ja, el, szal első alkalommal ne számíts vmi hej de vad állati szexre :D De hát ez van, túl kell esni rajta.
Nem is szeretek vadállatiasan szexelni, az érzéki örömök híve vagyok :) A partnerem kielégülése számomra sokkalta fontosabb, mint a sajátom.
Természetesen így marad, nagyon szeretem Őt, a kapcsolatunk eléggé komoly érzelmileg. És remélhetőleg még komolyabb lesz :)
13:21es vagyok.
Szerintem nem rontja el a fájdalom, mert annyira vágytok egymásra, hogy megéri, és egy idő után tényleg nem fog neki fájni. :)
Olyan aranyos vagy, mintha csak a saját barátomat hallanám:) Mi is 19 és 28 évesek vagyunk:)
Nekem is ő volt az első (és remélem utolsó is ő marad:D), én csodálatosan éltem meg, nagyon figyelmes volt velem, eltompította az érzés azt a kis fájdalmat amit éreztem.
Hajrá, sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!