Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tehetném számára kevésbé...

Hogy tehetném számára kevésbé fájdalmassá, esetleg csodálatossá az elsőt? (28/F)

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a párommal, én 28 éves vagyok, de sohasem volt "dolgom" még szűzzel. A levegő egyre csak forr körülöttünk, így szinte biztos, hogy a közeljövőben megtörténik a dolog.

A párom 19 éves, duci, ezért eléggé gátlásos, amit én folyamatosan próbálok megtörni (nehezen, mivel olyan a neveltetése is), igyekszem éreztetni vele, hogy nekem ő nagyon kívánatos, és hogy szeretem. Mit tanácsoltok, milyen környezet oldaná fel a gátlásait?

Amivel még gondban vagyok, hogy hogyan hatoljak belé. Gyengéden, lassan, vagy egy hirtelen mozdulattal a kevésbé fájdalmas?

Illetve vannak olyan pozitúrák, amelyeket a ducik jobban élveznek?

Bármilyen tanácsot még szívesen fogadok.

Bunkó válaszokat nem várok.

2010. okt. 1. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

én 17 vagyok,a párom 32.ő volt nekem az első és nagyon szeretem:)

én is duci vagyok,nagyon gátlásos de mellette valahogy mindig szépnek érzem magam.

hosszú előjáték legyen előtte és nagyon óvatosan hatolj belé,én a lovaglót szeretem,de úgy előre nem volt jó.nekem a misszionárius jobb volt.a kutyapóz is fájdalmas lehet elsőre de duci testalkathoz nagyon jó póz.

2010. okt. 1. 16:45
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Barátnömnek nem fájt az első és nem is vérzett.. sőt el is élvezett.. már annyira megismertük egymást ilyen téren is..
2010. okt. 1. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem nem veszed kioktatásnak, ha egy 19 éves ír véleményt. Nálunk 19 és 29 év a felállás. Nekem is ő volt az első (csatlakozom, remélem az utolsó is:)). Nálunk nem volt betervezve, de én kezdeményeztem. Már egy ideje közeledett, adta a jeleket, hogy miatta megtörténhetne, de számtalanszor elmondta, hogy ez közös döntés és itt én vagyok a fontos. Aztán egy este csak simán megtörtént, mindenféle előzetes rákészülés nélkül. Spontán jött az egész, de gyönyörű volt, sosem fogom elfelejteni. Nagyon gyengéd és figyelmes volt, még a végső behatolás előtt is megkérdezte, hogy biztos vagyok-e a döntésemben. Mi sötétben csináltuk, de csak, mert már amúgy is este volt:) Nekem abszolút nem fájt, még a vérzést is "megúsztam", erre is csak annyit mondott: "Te még ebben is egyszerűen tökéletes vagy!" Ennél nagyobb bókot első alkalom után nem kaphattam volna. Szóval csak legyél nagyon kitartó, éreztesd vele, hogy neked ő a mindened! Sok sikert kívánok!:)

2010. okt. 3. 11:53
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Az első nekem is fájt, de csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire szeretem a barátom és miattunk kibírom ;) Leírásod alapján nincs mitől félnie a barátnődnek. Először sztem is lassan próbálkozz, hiszen szokatlan érzés elsőre ott érezni valamit :) Még pár alkalomig fáj neki, legalábbis furcsa lesz. De ha továbbra is figyelmes leszel vele, egy idő után azt veszed észre, hogy alig várja az aktust :P

2010. okt. 5. 14:00
 15/15 anonim válasza:
Nagyon jó tudni, hogy vannak még ilyen figyelmes Férfiak. Sajna én nem a legjobb emberrel veszítettem el, de már nem tudom visszacsinálni. Viszont a mostani Páromnak én voltam az első, én általam lett Férfi. Sokkal jobban odafigyeltem rá, hogy emlékezetes legyen Számára, ha már nekem nem volt az.
2010. okt. 8. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!