Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?
1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...
Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.
azt a ku.rva!
ha velem ez történt volna szerintem abban a pillanatban leütöttem volna a csajom!!
szerintem amúgy sehogy nem teheted jóvá
kedves előttem szóló, szerencsétlen fiú miért hibás? ne haragudjál de ha én lefekszem a barátnőm pasijával akkor nem nekem kéne h feljebb álljon érted... szegény fiút teljesen megértem hogy kivan..és ha piálás miatt feküdtek le?az nem indok... soha nem indok az alkohol semmire... amúgy meg jókis barátnő lehet a kedves kérdező is ha a bnője pasijával lefekszok...
valójában a kérdés az volt hogy hogyan teheti jóvá, szerintem SEHOGY... a fiú ha megbocsájt magától akkor esetleg van esélyed másképp nem, legalábbis én így gondolom, elég undorító dolog volt tőled:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!