Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Hogyan tehetném jóvá a bűnöm?

Figyelt kérdés

1 éven keresztül jártam egy fiúval akit nagyon szerettem. Néhány hónapja a kapcsolatunk olyan mély lett, hogy eldöntöttük, hogy ideje lefekszünk egymással. (Mindkettőnknek ez lett volna az első). De sajnos előtte 1 héttel elmenetem egy házi buliba és ott sajnos megtörtént aminek nem kellet volna, és lefeküdtem a barátnőm bátyával, aki nem a barátom. Ezt a tettemet nem bírtam magamban tartani, és elmondtam a barátomnak de ő nagyon kiakadt és csak úgy lelépett azt mondva, hogy majd beszélünk. Azóta eltelt egy hét és még mindig nem beszéltünk egymással...

Szerintetek van esélyem még nála, nagyon szeretem és nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy ez történt.

2010. máj. 13. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek jobb lenne, ha hagynátok az egészet. Ebből már soha nem lesz rendes kapcsolat ezek után.
2010. máj. 13. 16:42
 12/56 anonim ***** válasza:

azt a ku.rva!

ha velem ez történt volna szerintem abban a pillanatban leütöttem volna a csajom!!

szerintem amúgy sehogy nem teheted jóvá

2010. máj. 13. 16:43
 13/56 anonim ***** válasza:

kedves előttem szóló, szerencsétlen fiú miért hibás? ne haragudjál de ha én lefekszem a barátnőm pasijával akkor nem nekem kéne h feljebb álljon érted... szegény fiút teljesen megértem hogy kivan..és ha piálás miatt feküdtek le?az nem indok... soha nem indok az alkohol semmire... amúgy meg jókis barátnő lehet a kedves kérdező is ha a bnője pasijával lefekszok...

valójában a kérdés az volt hogy hogyan teheti jóvá, szerintem SEHOGY... a fiú ha megbocsájt magától akkor esetleg van esélyed másképp nem, legalábbis én így gondolom, elég undorító dolog volt tőled:S

2010. máj. 13. 16:45
 14/56 anonim ***** válasza:
16:39eshez irtam az előzőt ő rá értettem a "kedves előttem szólót":)
2010. máj. 13. 16:46
 15/56 anonim válasza:
Sehogy.
2010. máj. 13. 16:47
 16/56 anonim válasza:
100%
Sehogy. Ordas nagy ribanc vagy. Viseld a következményeket.
2010. máj. 13. 16:58
 17/56 A kérdező kommentje:
A válaszolok többségének igaza van, de azért még nem vagyok ribanc! - és tényleg nagyon szeretem és nem is tudom elhinni, hogy megtettem ezt vele. És mindent megteszek, hogy ez még működhessen. Remélem meg tud bocsájtani.
2010. máj. 13. 17:02
 18/56 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólóval nem értek egyet!
2010. máj. 13. 17:20
 19/56 anonim válasza:
100%
Normális ember aki szereti a barátját csinál ilyet?ne viccelj már.
2010. máj. 13. 17:26
 20/56 anonim válasza:
54%
Meg nem hiszem h megbántad mert akkor nyugodtam elviselnéd h ribancoznak!!
2010. máj. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!