NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?
Hát figyelj, te sem gondolod komolyan, hogy csak felszínességre és pénzre épülő kapcsolatok vannak? :D
55%os azt hiszi szerintem... De ez hülyeség. Aki meg itt ebben a hitben él, keserű élete lesz.
Hát akkor a haverjaid finoman sem gondolják komolyan a kapcsolatokat, vagy csak direkt nem komolyat keresnek...:)
Ők nem tudnak neked sehogysem szervezni csajt? Ha nem is kapcsolatra... :D
Hát az úgy nagy pech :/
Kéne a közelbe olyan ember, aki tudna segíteni...:/
Am arról, hogy a kinézetre és a pénzre hajtanak a csajok, nem tehetünk fiúk, ismerjétek el, hogy ti is a vonzóbb hölgyek felé kacsintanátok, ha lehetne választásotok. Ez szimpla biológia. Az a csaj is, aki nem ismeri el, tudat alatt is a pénzes, a megfelelő egzisztencia megteremtését biztosító férfival érzi magát biztonságban, és nem azért (vagy egyesek esetében nem CSAK azért), mert ruhákra és cipőre, stb akarja szórni a pénzt, hanem, mert ezzel tudatalatt elkezdi "megrakni a fészkét", szem előtt tartja az utódgondozás eshetőségét egy megfelelő hátteret biztosító férfival.
A kinézetnél sincs ez másképp: tudósok bizonyították, hogy a kultúrától, civilizációtól és legfőképpen médiától elzártan élő nomád népcsoportok férfijai is a karcsúbb, széles csípővel, nagy kebellel, ugyanakkor formás combbal megáldott nőket preferálják, mert ahogy ők mondják "egészséges, sok gyereket tud szülni"... A nők pedig a markánsabb vonású, magas, izmos testfelépítésű pasikat keresik, akik biztonságot nyújtanak megjelenésükben is (régen a terepen is bizonyították ;-)). Szóval nem akarok senkit leszólni, csak némi magyarázatot adok a mai lányok viselkedésére, és igen, a mai fiúkéra is. Mert hány jó pasi bukik rút kiskacsára/testesebb, vagy akár csak duci hölgyre?
Nem, bocsi, de már utáltam, hogy mindenhol csak a mai lányokat szidják, hogy milyen felszínesek, stb, ettől sem vagyunk előrébb, szerintem ;-)
Am fiúk, próbáltatok már valamit a badoo-n, vagy más társkeresőkön? Én speciel nagyon ráfáztam, de vannak sikertörténetek is. És ha úgy, látatlanban elvarázsoljátok a lányokat, akkor a találka sem tud túl sok falat ledönteni. Sőt ha kicsit rosszabbat írtok a külsőtökről, a lányok a végén még pozitívan is csalódnak. Én is kezdtem nagyon megkedvelni egy srácot, és sokkal jobban nézett ki élőben, mint hittem, ami pozitív csalódás volt, ellenben a stílusa és a pesszimizmusa, ami a neten nem jött át, na az volt csak az igazi gond... mindegy, ez nem ide tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!