Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év...

NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/171 LeftBehind ***** válasza:
104. Bár ilyen fekete-fehér lenne a dolog,de a helyzet inkább hasonlít arra amit az 55%-os írt,de ha még neked is lenne igazad.....pont én mondjam valakire hogy értelmi fogyatékos mikor még arra sem vagyok képes ami több milliárd embernek mindennapos dolog?
2013. szept. 22. 18:59
 112/171 Noydra ***** válasza:

Hát figyelj, te sem gondolod komolyan, hogy csak felszínességre és pénzre épülő kapcsolatok vannak? :D

55%os azt hiszi szerintem... De ez hülyeség. Aki meg itt ebben a hitben él, keserű élete lesz.

2013. szept. 22. 19:35
 113/171 LeftBehind ***** válasza:
Én csak annyit tudok hogy a haverjaim akiknek még nem volt olyan nőjük akit nem csaltak meg,mindig össze tudnak valamit hozni. Ehhez képest azt hiszem elég jól leírtam már hogy én hol tartok.
2013. szept. 22. 19:38
 114/171 Noydra ***** válasza:

Hát akkor a haverjaid finoman sem gondolják komolyan a kapcsolatokat, vagy csak direkt nem komolyat keresnek...:)

Ők nem tudnak neked sehogysem szervezni csajt? Ha nem is kapcsolatra... :D

2013. szept. 22. 20:16
 115/171 LeftBehind ***** válasza:
Viccelsz? Nem véletlenül idézőjelben írtam a havert. Ha megtudnák hogy még soha nem voltam nővel azt egy életen át hallgathatnám!
2013. szept. 22. 20:30
 116/171 Noydra ***** válasza:

Hát az úgy nagy pech :/

Kéne a közelbe olyan ember, aki tudna segíteni...:/

2013. szept. 22. 20:35
 117/171 lökött lány ***** válasza:

Am arról, hogy a kinézetre és a pénzre hajtanak a csajok, nem tehetünk fiúk, ismerjétek el, hogy ti is a vonzóbb hölgyek felé kacsintanátok, ha lehetne választásotok. Ez szimpla biológia. Az a csaj is, aki nem ismeri el, tudat alatt is a pénzes, a megfelelő egzisztencia megteremtését biztosító férfival érzi magát biztonságban, és nem azért (vagy egyesek esetében nem CSAK azért), mert ruhákra és cipőre, stb akarja szórni a pénzt, hanem, mert ezzel tudatalatt elkezdi "megrakni a fészkét", szem előtt tartja az utódgondozás eshetőségét egy megfelelő hátteret biztosító férfival.

A kinézetnél sincs ez másképp: tudósok bizonyították, hogy a kultúrától, civilizációtól és legfőképpen médiától elzártan élő nomád népcsoportok férfijai is a karcsúbb, széles csípővel, nagy kebellel, ugyanakkor formás combbal megáldott nőket preferálják, mert ahogy ők mondják "egészséges, sok gyereket tud szülni"... A nők pedig a markánsabb vonású, magas, izmos testfelépítésű pasikat keresik, akik biztonságot nyújtanak megjelenésükben is (régen a terepen is bizonyították ;-)). Szóval nem akarok senkit leszólni, csak némi magyarázatot adok a mai lányok viselkedésére, és igen, a mai fiúkéra is. Mert hány jó pasi bukik rút kiskacsára/testesebb, vagy akár csak duci hölgyre?

2013. szept. 22. 20:58
 118/171 lökött lány ***** válasza:
a jó pasit idézőjelbe kellett volna a végén tegyem, mert annyira relatív, hogy mi számít annak, legalábbis nekem...
2013. szept. 22. 21:01
 119/171 LeftBehind ***** válasza:
És most ettől előbbre vagyunk bármivel is?
2013. szept. 22. 21:08
 120/171 lökött lány ***** válasza:

Nem, bocsi, de már utáltam, hogy mindenhol csak a mai lányokat szidják, hogy milyen felszínesek, stb, ettől sem vagyunk előrébb, szerintem ;-)

Am fiúk, próbáltatok már valamit a badoo-n, vagy más társkeresőkön? Én speciel nagyon ráfáztam, de vannak sikertörténetek is. És ha úgy, látatlanban elvarázsoljátok a lányokat, akkor a találka sem tud túl sok falat ledönteni. Sőt ha kicsit rosszabbat írtok a külsőtökről, a lányok a végén még pozitívan is csalódnak. Én is kezdtem nagyon megkedvelni egy srácot, és sokkal jobban nézett ki élőben, mint hittem, ami pozitív csalódás volt, ellenben a stílusa és a pesszimizmusa, ami a neten nem jött át, na az volt csak az igazi gond... mindegy, ez nem ide tartozik

2013. szept. 22. 21:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!