NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
151/171 Noydra válasza:
Fesztiválokon úgyis csak szarrá szívott k..vák szívnak szarrá mindenkit :D
Ott egyéjszakásokra van esély, legalábbis nagyobb mint kapcsolatra ..
152/171 anonim válasza:
"fesztiválokra általában nem pasizni szoktak menni a csajok"
De jót nevettem! Már bocs, de ezen tényleg látszik, hogy csak vígasztalásból mondtad. :)
153/171 lökött lány válasza:
:) nem szeretem feladni, de most megyek már aludni, holnap korán kelek, sziasztok és hajrá mindenkinek!
154/171 LeftBehind válasza:
Egy fesztiválon nem is számítottam többre,semmi bajom az egyéjszakásokkal bizonyos kereteken belül,de már ott tartok hogy bár megfektettem volna múltkor azt a részeg csajt.
155/171 lökött lány válasza:
legközelebb talán okosabb (?!) leszel ;-)
157/171 anonim válasza:
"bár megfektettem volna múltkor azt a részeg csajt"
Ja lehet, hogy mostanra már híresség is lennél. A híradó azzal kezdődne: "megerőszakoltak egy ártatlan részeg lánykát". Mostanában ez amúgy is felkapott téma.
159/171 LeftBehind válasza:
157. Rajtam kívül mindenki meghúzta, az a +egy már nem oszt nem szoroz.
160/171 Noydra válasza:
Az attól függ mennyire volt részeg. Ha dugni tudott volna még, akkor nem lett volna baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!