NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
141/171 lökött lány válasza:
úú, nem értem... én bárkivel, vagyis mindenkivel kedvesen, mosolygósan próbálok beszélni, akkor is, ha nem tetszik, hogy ne bántódjon meg... ez a 100 elég sok, de lehet, hogy rossz helyen keresgéltél, ez a 100 diszkókban és szórakozóhelyeken gyűlt össze?
142/171 A kérdező kommentje:
Nincs "csajozós szövegem". Úgy beszélek az kiszemelt nőkkel, mint a többi emberrel. Persze célozgatva a szándékaimra.
2013. szept. 22. 21:39
143/171 anonim válasza:
Mind azt rontjuk el, h nem nézünk ki elég jól. Aki jóképű, az a legbénább szöveggel is simán be tud csajozni. Aki nem, azt rögtön elkönyvelik esélytelennek.
144/171 Noydra válasza:
Ha már az első beszélgetéskor elhangzik, hogy, "bocs nem vagy az esetem", akkor már az elején levágta, hogy ráhajtasz. Csak ismerkedj az elején, beszélgess, add önmagad, de ne tűnjön úgy, hogy egyértelműen ráhajtasz.
Ennyi okosság jutott eszembe :)
Lehet hogy túl görcsösen rámenő vagy. Dehát ha nem így van, nem tudom... nem tudom megnézni :/ :D
145/171 LeftBehind válasza:
Kb 80 fesztiválokon,a többi a lakóhelyemen,környező településeken és néhány kirándulások alatt.
146/171 LeftBehind válasza:
Noydra - akikkel először barátkozni kezdtem azok tippelj mit akartak később is. Segítek - barátkozni.
147/171 lökött lány válasza:
Noydra, ebben van valami ;-)
Left behind, sajnálom... de fesztiválokra általában nem pasizni szoktak menni a csajok, néha deprimáló tud lenni, ha mindenhol beakarnak fűzni, lehet nem konkrétan veled volt a baj, csak az időzítéssel, vagy nem tudom... eleget okoskodtam mára, meg szerintem már jó sok napra ;-)
148/171 LeftBehind válasza:
Az esti,sátrakból jövő nyögések nem kimondottan erről árulkodtak.
149/171 lökött lány válasza:
lehet a barátjuk volt ;-)
na jó, lehet kicsit naiv vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!