17,5 éves LÁNY vagyok,3 éve van párkapcsolatom. Nem feküdtünk még le (alapból szűz vagyok), mostanában tervezzük, hogy megtörténjen ( mindenképp szeretnénk 100%ban felkészülni erre), azonban én tele vagyok gátlásokkal de szeretném már! Mit gondoltok?
Gátlásaim azért vannak,mert ha megtörténne nagyon félnék elmondani a szüleimnek. És félek,hogy mit szólna hozzá vagy hogyan viszonyulna azok után hozzám és a páromhoz!
Mit gondoltok? Tanácsokat nagyon szívesen elfogadok!
Előre is köszönöm!
Kérlek titeket értelmes válaszokat írjatok,mert nagyon fontos!
Majdnem felnőtt vagy. Szerintem még csodálkozni is fognak, hogy csak most.
Védekezzetek, akkor nem lesz semmi gond.
Nekem már az is furcsa, hogy 3 éve együtt vagytok és semmi komoly nem történt:/ mondjunk nekem inkább csak gátlástalan barátnőim voltak, de szerintem most már simán lefeküdhetsz vele. 3 év rengeteg idő én max 1 hetet tudnák várni egy nőre.
Egy szűzre max 2-őt szóval megérdemli a pistike:D anyádéknak meg csak elő tudod adni. 20/f
2.válaszoló
Mindenképp szeretném elmondani! Csak fogalmam sincs arról,hogy mondjam majd el.... :/
milyen az ha valaki alapból szűz?
3év után nyugodtan neki láthattok,nem kell annyit görcsölni rajta, hidd el hamar rákapsz a dologra.
nem is tudtam, hogy 8 év fölött valaki számolja még a fél éveket
de hát aki dedós, az dedós is marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!