Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még szűz vagyok,...

32 évesen még szűz vagyok, nem volt párkapcsolatom sem, csak pár randi. A prosti és az egyéjszakások nem megoldás. Mit tegyek, hogy valaki érdemesnek találjon?

Figyelt kérdés
Az évek során sok lányismerőst gyűjtötem össze, de végül egynek sem jöttem be, csak mint (táv)barát.

#szüzesség #lúzer #korosság #életvezetési probléma
2013. máj. 10. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Valamit nagyon elbaszhattál az életedben...
2013. máj. 10. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi a baj veled? Gondolom tudod.

Írj valamit magadról, külsőről és belsőről!

2013. máj. 10. 17:54
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Ne finnyáskodj, fizess érte ha máshogy nem megy. Én is 27 évet vártam rá, és tönkrement az egész életem, a személyiségem ki sem fejlődött, és egy kalap szar lettem. Ha újra 18 lennék, gondolkodás nélkül elmennék egy prostihoz, mert iszonyú teher volt ez utána.
2013. máj. 10. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm az utolsónak a választ, én is fontolgattam a prostit, de így már még esélyesebb hogy megyek majd hozzá :D

18/F

2013. máj. 10. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem surgosen menj el egy prostihoz!
2013. máj. 10. 18:53
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Omg sok szexmániás nolifer.
2013. máj. 10. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
külsőd milyen ? irj vmit.
2013. máj. 10. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, szintén 30-on túl. Azt jól írtad, hogy a prosti vagy az egy éjszakás nem megoldás.Legalább is, én nem érezném magam utána jobban. Szeretetet nem kapna az ember. Olyannal lenni, aki szeret, az egész más.

Szerintem ne görcsölj rá, ne akarj minden áron nőt szerezni, az lesír az emberről. Majd alakul...

Legjobbakat!

2013. máj. 10. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
32%
Prostival elveszteni a szuzesseget, bazz milyen megoldas ez?! En nem dijaznam ha a parom igy vesztette volna el... Menjetek bulizni, szedjetek fel reszeg csajokat, akik egyebkent is azert mennek oda, hogy bepasizzanak. Meg mindig jobb
2013. máj. 10. 23:01
 10/13 anonim ***** válasza:

23:01

Ez kb ugyanaz mint egy prosti.

2013. máj. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!