Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jobb megoldás?
Van valaki akivel a neten beszéltem tegnap kicsit és msn címet cseréltünk, hogy majd beszéljünk ismerkedés, kapcsolat céljából. Na ma még nem jelentkezett, így igazából még nem is beszéltem vele szinte semmit, nem ismerem, de képek alapján és amiket eddig leírt, az alapján nagyon tetszik.
A másik dolog pedig, hogy holnap elmennék estefele szilveszterezni egy kisebb barátságos szórakozóhelyre, ahol lehet, hogy lenne esélyem ismerkedni is.
Nem tudom, hogy ismerkedjek-e ott és kapjak az esetleges lehetőségeken, vagy bízzak benne, hogy ez a netes ismeretség jól fog elsülni?
18/L
Nem srácról van szó :)
Amúgy én is így gondolkodtam, mint te, 3-as válaszoló... csak nem tudom mit csináljak...
Csak azért emeltem ki a kérdést, hogy megírjam: Elmentem szilveszterezni és megismertem valakit ott :D Nagyon jól alakul eddig :)
Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!