Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb megoldás? Szakítás után továbbra is tartani a kapcsolatot? Vagy megszakítani, akár egy időre, akár örökre?
Egy időre mindenképp jobb ha nem találkozol vele,vagy csak ritkán.Aztán később?Ki tudja,van sok ember akik barátok lesznek,vagy csak tartják a kapcsolatot.
Én egy exem-el sem tartom,a kapcsolatot.És nem is akarnám,de nem vagyunk egyformák.
Igen értem. Köszönöm, és igazad van.
De nyilván mindig annak könnyebb, aki már túl lépett ezen. Nekem a nehezebb most, talán ezért ragaszkodom még, és hagyom, hogy tartsuk a kapcsolatot.
például a párommal másfél év után szakítottunk....4 napig voltunk külön...abban a 4 napban mindketten áttudtuk értékelni a dolgokat..kibékültünk ennek már 5 hónapja...azóta minden sokkal jobb...végeredményben örülök, hogy így alakult...
szóval néha jobb párnapra külön lenni...nekünk legalábbis megérte! lehet , hogy nektek is ez kell....
Köszönöm a válaszokat!
Kezd jobb lenni a helyzet, már belátom, hogy nem volt ez így jó nekem. Most meg talán ő visszakozna. Csak egy kicsit lenne egyszerűbb az emberekkel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!