Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb megoldás?
értem. Régen nekünk is így volt a kapcsolatunk elején, mert csak hétvégente tudtunk találkozni. Mi is beszéltünk erről, de mégse változott igazán a helyzet... Először arra jutottam, amit te is írtál, hogy majd én is hanyagolom és akkor észreveszi magát, de ez nem jó megoldás, szerintem ezt azért hosszú távon ne csináld. Persze kis időre kipróbálhatod, de sose jó egy kapcsolatban taktikázni, az mindig elrontja. Inkább arra kell törekedni, hogy szeressen veled beszélgetni pl telefonon, legyél közlékeny, mesélj neki érdekes dolgokról (meg persze írásban is), legyél szórakoztató, kedves, éreztesd vele, hogy mennyire szereted, tervezgessétek, hogy milyen lesz, ha majd találkoztok...stb
Tehát legyenek ezek a beszélgetések minél meghittebbek, minél vidámabbak és ha ilyen pozitív érzés társul hozzá mindkettőtök részéről, akkor biztos többször keres majd (ez nálunk bevált). Viszont az is fontos, hogyha épp nincs mondanivalótok, vagy nem értek rá, akkor azért ne sértődj meg, és csak azért, hogy na most is beszéljetek, csak azért nem kell, mert úgy elveszik az egész varázsa... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!