Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lánynak kicsi a melle, mi a jobb megoldás? Kitömni a melltartót vagy inkább hagyni úgy természetesen (kicsin) és venni egy pici kosaras fehérneműt?
Ne tömd ki. Azért szeressenek aki vagy! Az meg elég gázos lehet mikor leveszik és megkérdezik: ez mi?
Legyél önmagad így teremtett meg a jó Isten! Nem tudom hány éves vagy, de ha még tini akkor nőni fog.:)
Baromság kitömni. Ha leveszem, nem azon fogok kiakadni, hogy kisebb a melle, hanem, hogy ennyire gyökér a csaj.
"popsi meg az pofika" - nem vagy terjengős nyálgép, az a lényeg...
Szerintem csak pici kosaras melltartókat vegyél. Nem illik megtéveszteni a pasikat. Ha kicsi, akkor kicsi, azt kell elvállalni és viselni. No meg neked is jobb, ha egy olyan pasi szeret beléd, akinek a kicsi cici tetszik, és nem egy olyan, aki nagyra vágyik, aztán első szexnél teljesen kiábrándul belőled. ;)
Ja, meg a másik, amit én is akartam írni, hogy a srácok sem kezdik el kitömni az alsógatyájukat, ha történetesen kicsi a kukijuk. Pedig a péniszméret nem is csak esztétikai kérdés, mint a lányoknál a cicik, hanem sokkal meghatározóbb szex közben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!