Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még szűz vagyok,...

32 évesen még szűz vagyok, nem volt párkapcsolatom sem, csak pár randi. A prosti és az egyéjszakások nem megoldás. Mit tegyek, hogy valaki érdemesnek találjon?

Figyelt kérdés
Az évek során sok lányismerőst gyűjtötem össze, de végül egynek sem jöttem be, csak mint (táv)barát.

#szüzesség #lúzer #korosság #életvezetési probléma
2013. máj. 10. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van:

1: Szerezz be jó sok lóvét, fekete BMW-t, és akkor lesz egyszere 4-5 csajod is.

2: Prosi

19:29 meg kapta zsigerből a mínuszt.

2013. máj. 11. 17:19
 12/13 anonim válasza:
Szerintem ha eddig nem volt szexuális kapcsolatod senkivel, akkor ha egy prostival kezded, biztos nem is lesz soha normális kapcsolatod. Regisztrálj fel egy társkeresőre, hidd el vannak ott normális emberek is. Én is ott találtam meg a párom, pedig mások szerint 10/10es voltam 3 éve, mikor megismerkedtünk ( azóta igaz kicsit felszedtem) és egyetemet végeztem....következtetés: annyiféle ember van ott, hogy biztos vagyok benne, ha ott kitartóan keresel, és randizgatsz, 1 éven belül megtalálod a párod,és nem kell magad szembekötni pár év múlva, hogy prostiztál....minden jót!!!
2013. máj. 11. 17:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy haladsz azóta? Én is randiznék már, 1 éve volt társkeresőről randim utoljára.

27F

2014. aug. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!