Fiúk! Mit csináltok ha észre vesztitek hogy a szűz lány nem vérzik első szexnél? Rögtön arra gondoltok hogy nem szűz?
Figyelt kérdés
9 cm hosszú 2 cm széles tárgy eléggé kitud tágítani ami férre értésre adhat okot??2013. júl. 10. 01:09
1/14 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki azon gondolkozik mi 9 cm hosszú és 2 cm széles? :D
4/14 sativus válasza:
leszarnám sex közbe aztán persze megkérdezném de lehet azt tudni ha valaki szűz nem csak innen
5/14 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: normális ember ilyenre nem gondol, mivel van aki alapból nem is vérzik, manapság, pedig sokan maszturbálnak úgy, ahogy te is.
6/14 anonim válasza:
Nem minden csaj vérzik első alklommal se, van akinél van rendesen vérzés, de egyáltalán nem törvényszerű, amúgy meg akár még tesiórán is átszakadhat mozgás közben, mindenkinél más és más.
7/14 anonim válasza:
Megkövezném.
Ja, bocs, nem otthon vagyok (Iránban). Akkor semmit.
8/14 anonim válasza:
Te is foglalkozhatnál inkább a nyelvtannal. :(
Elpusztul minden agysejtem a kérdéseket olvasva.
9/14 anonim válasza:
Bekészítenék egy kis disznóvért, összekenném vele a lepedőt és utána diadalittasan lobogtatnám az ablakban
10/14 anonim válasza:
Mi volt 9cm??
hàt én nagyon véreztem viszont egyàltalàn nem fàjt. ez egyénfûggö..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!