Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie kapcsolatban az első szex előtt? Ha a lány még szűz.
Figyelt kérdés
17 éves,én meg 18. Ti mennyi idő járás után mondanátok,hogy nincs elsietve? Általában fél évet szoktak mondani a lányok. Ti mit gondoltuk erről?2013. júl. 1. 21:59
1/5 anonim válasza:
amikor ugy érzed eljött az ideje... Ez nem versenyfutás és nem naptárhoz igazitott dolog. Ez egy érzés amihez fel kell nőni és élvezni kell.
2/5 anonim válasza:
Csak egyet tudok érteni az elsővel.
3/5 anonim válasza:
én is fél évet mondtam rá,aztán 10 hónap lett belőle, mert akkor éreztem csak úgy,hogy szeretném
4/5 anonim válasza:
Én is akartam várni vele egy fél évet, de 3 hónap után történt meg, mert már akkor nagyon akartam, persze nem bántam meg, együtt vagyunk még és szeretjük egymást :)
Egyébként ha szerelmesek vagytok ti is és megbízol benne akkor mehet a dolog, bizalom nélkül én se tettem volna meg :)
5/5 anonim válasza:
Én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal és még nem történt meg, de már mindketten nagyon szeretnénk. Viszont a korom miatt nem akarjuk elsietni a dolgot... A barátom 24 éves. Szeretjük egymást, megbízunk egymásban, de még várunk vele. Pedig néha nagyon nehéz. Szerintem ha szeretitek egymást és TE megbízol a fiúban akkor mehet a dolog...18 évesen bőven belefér. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!