Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » LEhet valamit tenni az ellen,...

LEhet valamit tenni az ellen, h ne fájon az első?

Figyelt kérdés
16/L vagyok és még nincs pasim de arra lennék kiváncsi,h nem lehet valamit tenni azért,hogy le legyen olyan szörnyű az első? Elég rossz dolgokat hallottam. ÉS igen tudom,h fontos az,h felegyek izgulva,a pasim legyen óvatos de nincs még valami?

2013. jún. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor lehet rossz ha felelőtlenül és felkészületlenül vágtok bele.Amolyan ahogy esik úgy puffan durr bele módon.
2013. jún. 23. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

Annyira azért nem fáj. Ha a fájdalomtól félsz, akkor még ne is gondolkozz ilyeneken, mert még nagyon nem készültél fel a dologra lelkileg.

Amúgy meg, semmit. Összeszorítod a fogad arra a kemény fél percre, amíg fáj, és kibírod. Mást nem tudsz. Bele még nem halt senki.

Ha a megfelelő partnerrel csinálod, az első nem is olyan szörnyű.

2013. jún. 23. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha fel vagy készülve rá, vagyis elég érett vagy, szereted a barátodat, és tényleg minden vágyad, hogy vele légy, akkor ha fájna sem lesz szörnyű. Csak mert fáj, abba még nem kell belehalni, és ha tényleg egymásra hangolódtok, akkor el is fog múlni a fájdalom.

Azt tudod csinálni, hogy nem adod oda magad az első jött-mentnek, és nem fekszel le senkivel ilyen-olyan okból. Csak akkor és azzal, amikor és akivel megfelelőnek érzed. :)

2013. jún. 23. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen a fiú türelmes, gyengéd, és addig izgassa a puncidat a kezével és a nyelvével, amíg nem tocsog a nedvességtől.
2013. jún. 23. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok. Csak azzal legyen testi kapcsolatod, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és 100%-ig meg vagy róla győződve, hogy a fiú is szeret Téged, és nem csak szexre kellesz neki.
2013. jún. 23. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem például nem fájt az első. Fél év után feküdtünk le a barátommal, de mielőtt összejöttünk, már barátok voltunk több éve. Teljesen megbíztam benne, nagyon szerettük egymást és ő már tapasztalt volt akkor, tudta mit hogyan.. előtte sokat pettingeltünk már, és fokozatosan haladtunk, így is volt bennem félelem, de nem olyan jelentős, így nekem az első alkalom is nagyon jó volt, utána éjjel-nappal csak szexelni akartam :D
2013. jún. 23. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!