Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Ti mennyire izgultatok az első szexuális élményetek előtt? Mit tettetek ez ellen? 19L
Nekem minden bizonnyal hamarosan meglesz életem első nemi élménye növel, mert mar 2 hónapja járunk a barátnőmmel és tervezzük a dolgot. Most hétvégén, egészen pontosan holnap, azaz szombaton át fogok menni hozza aludni. Nos, én úgy vélem, meg fog történni a dolog.
Félni nem félek, de nagyon izgulok. :( Nagyon kedves és megértő a csajom, de ez mégiscsak egy hatalmas pillanat lesz az életemben. Mit tettetek ez ellen?
Bár nem vagyok leszbikus, de úgy gondolom, hogy ez kb. olyan mintha első szeretkezés.
Az izgalom ellen nem lehet sokat tenni, de próbálj meg nem rágörcsölni a dologra. Ha ő nem akarja akkor ne erőltesd.
És szerintem első alkalommal légy finom inkább.
De ez közbe úgy is kialakul, hogy ő mit élvez jobban, és te. :))
Sziasztok! :D
Tegnap éjjel megtörtén a dolog és minden rendben ment! :) Odafigyeltünk a másikra, gyengédek, olykor hevesek voltunk és számtalanszor eljuttattuk egymást a csúcsra! :D Valóban felesleges volt izgulni előtte, mert csak jó dolgok történtek. A legboldogabb azért voltam, mert láttam hogy boldoggá tehetem a szerelmem és elégedett is volt a teljesítményemmel! ^^ Eleinte nehéz volt kielégíteni öt, de idővel mindketten belejöttünk. Ez volt életem egyik legszebb napja! :)
Köszönöm nektek, hogy biztattatok!
14:56
Örülök hogy boldog vagy, ahogyan én is :) Egyszerűen a fellegekben érzem magam és nagyon szeretem szerelmem is! :)
18:01
Köszönjük szépen a visszaigazolást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!