Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lány vagyok, és nagyon...

Szűz lány vagyok, és nagyon félek. Nem, nem az első szextől. Csak egy-két tanács kéne, vagy vélemény, szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem attól félek hogy mennyire fog fájni, a betegségek és a többi.. Hanem hogy vérezni fogok. És nem tudom, engem zavarna ha az ágynemű, vagy valami más amit alátennénk véres lenne miattam.. Tényleg félek ettől. Nem akarom hogy minden véres legyen.. Barátom mit szólna hozzá? (Én vagyok szűz, ő már nem.) Előre is köszönöm a normális véleményeket..:)

2013. júl. 5. 01:35
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
A páromat nem zavarta anno. Hogy a barátod mit szólna hozzá, azt tőle kellene megkérdezni, de ez egy természetes dolog, nem hiszem, hogy gond lenne vele.
2013. júl. 5. 01:39
 2/6 anonim ***** válasza:
miért félsz ettől?? Természetes dolog, ha a párodat zavarja akkor nem normális. Tegyél magad alá egy nagyobb rongyot vagy valamit ami felszívja és nem lesz olyan az ágynemű..miútán vége a szexnek meg kidobod .Ennyi
2013. júl. 5. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:

gondolom ő is tisztában van vele, hogy vérrel jár az ilyen.

esetleg ha vagytok annyira vállalkozószelleműek, és van akkora kádatok, akkor abban is megpróbálhatjátok, és akkor semmi gond, illetve, ha biztosak vagytok, hogy mikor fog megtörténni, akkor egy festő fóliát tegyetek a lepedő alá, így a kárpitnak biztos nem lesz baja, a lepedőből meg vagy hideg vízzel azonnal ki lehet motni, vagy berakhatjátok a többi ágyneművel a mosógépbe :-P

2013. júl. 5. 15:05
 4/6 anonim válasza:
nekem első alkalommal egy csepp vér se volt. hanem több alkalom után mikor nem is számitattam rá de akkor volt rengeteg!szerintem ha a barátod szeret örülni fog neki!
2013. júl. 5. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha tapasztalt a pasid, akkor fog alátok teríteni egy törölközőt, mert az nem ázik át olyan hamar, mint a mai leheletvékony lepedők... és vele az egész ágy nem lesz véres így.

De nem biztos hogy vérezni fogsz. Ha már ujjaztad magad, már elszakadhatott és nem fogsz vérezni. Ha meg mégis véreznél, nagyon ritka a nagyon sok vér. Többnyire csak annyi mint ha megvágnád magad, szóval csak annyi hogy összekened az óvszert, de más már nem lesz olyan.

2013. júl. 7. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett, legtöbb barátnőmnek se.. De ha vérzik az se gáz, vmi törülközőt tegyetek magatok alá.
2013. júl. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!